Gülüyorum çünkü bence çok komik ve saçma bir durum. Dün 5 arkadaş toplandık akşam gezecektik işte oturduk sohbet eğlence şu bu derken arabada arka koltukta 3 kişiyiz öndeki arkadaş sunroof'dan çıkıp arka koltukta bizi resim çekmek istedi yukarıdan, story'e falan koyacakmış. Neyse benim de eteğim biraz oturduğum için yukarı çıkmış baya, ben de o an gayriihtiyari kot montumu alıp bacaklarıma attım ki görünmesin🤷♀️ vay niye yapmışım, yobazmışım görünse ne olacakmış, örümcek kafalıymışım bir şeyler resmen tartışma çıktı.. akşam da aramış açmadım özür mesajı atmış, bir anda tepki vermiş falan canımı sıktı.. canım şey ya

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kendini rahatsız hissetmen çok doğal. Kendi bedenimizle ilgili sınırlar koymak ve kendimizi rahat hissettiğimiz gibi davranmak en doğal hakkımız. Arkadaşlarının bu kadar yargılayıcı bir tepki vermesi gerçekten üzücü olmuş. Özür dilemiş olması bir başlangıç ama bu olayı konuşarak senin hassasiyetlerini anlamalarını sağlaman önemli. Gerçek dostluklar karşılıklı saygı ve anlayışla gelişir. Kendine iyi bak.💖✨