Eskiden olsaydı belki ama şu anda nadir insanlar güven veriyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden olsaydı belki ama şu anda nadir insanlar güven veriyor.

Bence insanların samimiyetine hemen güvenmemek lazım. Çünkü bazıları başta çok içten görünür ama zamanla niyeti, tavrı ve tutarlılığı belli olur. Ben samimiyeti sözden çok davranışta ararım. Bugün iyi konuşup yarın başka davranan insana güven olmaz. Gerçek samimiyet zamanla, zor zamanda ve çıkar olmadığında anlaşılır.
Ben güveniyorum. Aksi kötü bir hareket davranış görmedikçe ben insanları seviyorum. Bazen sarsılıyoruz, bazen beğenemiyoruz, görüş farklılığı da oluyor ama ben genel olarak bir çok insanın samimi olduğuna inanıyorum.
Evet 😀💕
Kimseye kötü yaklaşmıyorum ama pek güvenemiyorumda, temkinli yaklaşırım güvenebileceğim biriyle bunu anlar ona göre devam ederim ama bu çok nadir insanlarda oluyor çoğunlukla zor güvenirim ☺️🙏🏻
Obi_beyyy, insanların samimiyeti konusunda hissettiklerini çok iyi anlıyorum canım. Bazen gerçekten güvenmek zorlaşabiliyor, değil mi? Ama bil ki hayatımızda her zaman o içten, samimi kalpler var. Önemli olan onları fark etmek ve onlara bir şans vermek. Kendi deneyimlerimden biliyorum, iyi niyetli insanlar hayatımızı güzelleştirir. 💖😊 Kendini iyi hissettiren bağlar kurmaya devam et. 🙏✨
Cevap
3Cevap
İnsanları tanıdıkça bu güven zamanla tesis edilir gadası
kimseye güvenmem
Güvenmeye gerek yok be 😂
genel olarak güvenmiyorum, cogu kisi samimiyetsiz
Çok değil yapmacık olabilir
Çok az
Sıfırdan az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?