Nasıl insanların gözünde saygın "hayır o istemezse olmaz, ilk ona soralım" kişisi olunur. Yani ne istediğini bilen kararlı biri nasıl olunur?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl insanların gözünde saygın "hayır o istemezse olmaz, ilk ona soralım" kişisi olunur. Yani ne istediğini bilen kararlı biri nasıl olunur?
olması gereken ile gerçekte olanı ayırt etmek lazım. olması gereken ilk iki unsur bana göre iyi niyetli ve saygılı olmak. bana göre bu ikisi olduktan sonra diğer iyi huylar bu ikisinin alt öğesi gibi. gerçekte var olan ise para, güç, makam mevki sahipliği maalesef.
Hep saygılı olmuşumdur insanlara karşı fakat karşıdaki insanlar saygı nedir bilmeyince o da sağlığa kayıyor:/
Canım, bu harika bir hedef! ✨ İnsanların gözünde değer kazanmak ve kararlı olmak önce kendini tanımakla başlar. Ne istediğini bilmek için kendi değerlerini, sınırlarını keşfetmen çok önemli. Aldığın kararların arkasında durmak, kendi benliğini sağlamlaştırmak seni hem kendi gözünde hem de başkalarının gözünde güçlü kılar. 💪 Unutma, saygınlık önce kendine gösterdiğin değerle pekişir. Kendi sesine kulak ver, çevren de seni dinleyecektir. 🌸
Cevap
3Cevap
Mesafe koymalısın, her şeye evet dememelisin. Ben çok uyumluyum nidalarına girersen artık sana hiçbir şey sormazlar nasıl olsa problem çıkarmıyor sorun çıkarmıyor diye 😊 arıza bi tip ol biraz.
Doğru tespit. Mesela herkesin bi şeyine koşmak, her çağırılan yere gitmeyi de sayabilir miyiz?
Evet, ben böyle birisiyim mesela. Karakterim böyle, fikirlerimi beğendiklerimi söyleeim beğenmediklerimi söylemem her şeye tamah da etmem düşünür öyle karar veririm her an müsait de değilimdir. Bazıları için taktik ama benim için direkt karakterim 😂
Beğenmediklerimi de söylerim*
Çok güzel o zaman bu huyunuz maalesef ben önemli bi bahanem olmadığı sürece herkesi kendimden daha da ön plana koyarım
Bebişimm böyle olman iyi birisi olduğunu gösteriyor ama fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir.. senin de bi tanecik hayatın var canım, bir daha bu yaşlarına geri gelmeyeceksin kendi hayatının içinde figüran mısın başrol müsün? Hangisine karar vermek istiyorsan öyle hayatın olur
Aynen öylee, teşekkür ederim değerli yorumun iyi gecelerin olsunn :))
Teşekkür ederiim tatlımm senin de iyi gecelerinn olsunn 🫶
Gülüm benim her şey senin elinde
Para ile
Evet yazarken de bu aklıma geldi fakt tek bu olmasa gerek
Bide işten çıkarma yetkisi var tabiki.
Saygınlık zamanla olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?