Çevreye zaten güvenmiyordum ve yıllardır aile sorunları ile içeyken bugün aydınlanma geldi, aslında anne baba kardeş abi abla bile senin düşmeni bekliyormuş çok acı verici 🥺
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer olur öyle bazen biz ona aile arasında deriz
dünya sizin bakış açınız üzerinden dönmüyor. herkes dört dörtlük başarı hikayeleri çıkaramıyor. bazı insanların yardıma ihtiyacı var. hepiniz yardımsız mı geldiniz bulunduğunuz noktaya? hiç sanmıyorum. eminim ki elinizi tutan arkadaşlarınız, yakınlarınız oldu.
sen bir bireysen, azicik karakterin oturmussa, olgun ve saglikli psikolojiye sahip biriysen aslinda her seyin tamamen senin elinde oldugunun farkina varirsin ve kimse hayatini mahvedemez.
İnşallah Allahın izniyle dediğin gibi olur
Bu hayat tek yaşayacaksın kimse kimseye iyilik yapmıyor dediğin gibi aile bile olsa mutlaka yeri geldiğinde seni öylece ortada bırakıyorlar o yüzden her şeyi tek başınaymış gibi düşünüp tek başınaymış gibi hesaplayacaksın bunu yaptığın zaman sırtın yere gelmez
Doğru diyorsun senin dediğin gibi şu an düşünüyprum biz kadınlar olaya biraz duygusal bakdıgımız için hep kaybettik
Çok üzücü çok yıllarım heba oldu
Kesinlikle yemin ederim hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti bugün yazık banaa
Rabbim kolaylaştırsın inşallah Allah senden razı olsun
Tavsiyen var mı
28 yılımı bir mesaja sıgdıramam vede anlatırken herşeyi tekrar hatırlamak istemem,
Müsait zamanda söylesem olur mu
Tamamdır çok teşekkür ederim 🤝🌸
Yapacak bir şey yok hayatta tek başınayız kimsemiz yok düşünmemek lazım düştüysek de kalkmak lazım birisinin biz gelip kaldırmasını beklememek lazım çünkü çok bekleriz
Yazdıkların hepsi yüzde bin beşyüz doğru ne yazıkki
Canım benim, bu yaşadığın aydınlanma çok zorlayıcı olsa da aslında yeni bir kapı aralayabilir. 😔 Kendi yolunu bulmak ve kendine güvenmek için attığın bu adım, seni çok daha güçlü kılacak. 💖 Etrafındaki insanları daha iyi tanımak, içsel gücünü keşfetmen için bir fırsat olabilir. Unutma, sen çok değerlisin ve kendi iç sesine güvenmek en güzeli. 🙏🕊️
Cevap
13Cevap
senı o kadar ıyı anlıyorum kı herkes bırbırının dusmesını beklıyor kımse kımse ıcın ıyı degıl maalesef bu boyle artık duzen eskısı gıbı yurumuyro ınsanlar ınsanlık seytanı bıle gectı o akdar pıslestıler kı maalesef benım akrabalarım da oyle sen yuksekteysen yanında olurlar ama hepsı dusemenı bekler ama ozellıkle yuzsuz ve yalakalar kendı gıbılerıne yaranırlar sadece bunlar hep boyledır umarım cok gzuel haayatımız olur sahtelıkten pıslıkten uzak
Aminn inşallah çok teşekkür ederim çiçeğim bütün güzel günler senin olsun inşallah
Ben de 30 yaşındayım var olan tek bir dostum bile yok ve kurtlar sofrasında gibiyim.
Erkekler bir şekilde hayatını geçindiriyor kadınlar öyle değil
Ben de geçindiremiyorum hayatımı. Anksiyete çalışmama mani. Okb var. Majör Depresyon var. Bütün handikaplar bende.
Tabi istisnalar hariç haklısın
:'(
Kendine yaslanan anca dik yürür abi abla anne teyze baba hepsi bir yere kadar vardır
28 yaşındayım ve bir mesleğim yok kpss ye çalışıyorum ama ne olacak belli değil ülkenin haline bakılırsa herşeyi geçtim aileme bile güvenmezken bir adama güvenip nasıl evlencem
Bence ailenin seni baskılaması sadece seni evliliğe iter daha hiçbir mesleğin veya birikimin yokken
Ailemin bana baskısı yokki
Baskı illaki sözünü baskılamaları değil ki güvensizlikte baskıdan oluşuyor
Ne kadar kötü bir durum ya
Evet kötü bir durum ama bu hayatta tek yaşayıp tek öleceğini unutmamalısın
Kesinlikle ya 28 yaşımda aydınlandım geçmi kaldım
Çok geç kaldın bence ben bunu 17 yaşında öğrendim
Sen yine iyisin ben 38 de anladim. Otur dua er erken anladigna. Ben onlarin icindeki nefreti ortaya dökmem icin 2.5 senem gitti.
Hamd olsun ama yine geç kaldım
Yok o kadar yapamam sadece ekonomik özgürlüğüm olursa anca o zaman
Hep oyleydı, kımse kımseye dost degıl, Ankara dan mısın
Hayır
neler yaşadın bilmiyorum ama insan belirli zamandan sonra tek kaliyor zaten
Ben hep beraberiz sanıyordum daha doğrusu kendi iç dünyamda öyleymişim bugün sorguladım bizzat ve gerçekleri öğrendim
Nelerbyasadin biliyorum ama biraz sakinles ve suküt er
Hamdolsun ya doğru gerçekten
İyi ye yoralim iyi olsun
İyi bir tarafı sağlığım yerinde hamdolsun ve tekrardan kalkmam lazım
insaAllah oda olucak sabrin sonu selamet
Bana dua et
iyi gelecekse dertlesebiliriz
Bana Allahtan başka ve kendimden başka hiç bir şey iyi gelmez artık ama düşüncelerin için teşekkür ederim
sen bilirsin
istersen buradayim
Aramıza hoş geldin maalesef bu böyle
Hoşbulmadım ama geç buldum
Önemli olan bu aydınlanmayı yaşayıp öğrenmen. bundan sonra sende ona göre davranrsn
Tavsiyen var mı
Tavsiye şu şekilde olur kendin için yaşa onlar zaten seni umursamıyor. Sadece işleri düşünce arayıp soruyorlar. Kendi yolunu çiz sen onları kullan artık. Nede olsa bilinçlendin
Evet artık uyandım doğru oyunun kurallarını artık biliyorum
Artık oyunu yazan oynatan sensin
Evet teşekkür ederim ya
Rica ederim bol şans ve güç diliyorum sana
Allah razı olsun senden
Rica ederim kardeşim Allah'a sığın hayat kolaylaşır senin için
Kötü bir durum üzüldüm
Acarmisin biraz
Dümdüz, normalde çevreye güvenmiyordum aileme güveniyordum ama aslında ailemede güvenmemem gerekiyormuş
Aile dedigin abin ablan annen baban kardeşin bunlara ne olursa olsun güven onun haricindekileri kast ediyorsan doğru
Hayır aileyede güvenmiyceksin onu anladım.
Ne yaşandı bilemem o yüzden hayırlısı
Geçmiş olsun
Kanka çok kötü ya napcam
Ekonomik özgürlüğün var mı
Hayır yok onun için uğraşıyorum
Ne yapiyorsun mesela
Kpss ye çalışıyorum
Ne yardımı pardon?
Kpss ile
Çalışıyorum zaten anlamadım
Off neyse. Karadenizli misin sen
Hayır