Babamı amcamla konuşurken duydum, istemiyorum dedi. Ben zaten kızlarım olsun istemiyordum ama kısmetimde bu var, dedi. Bize kötü davranıyor, kötü hissediyorum. Bana anca böyle bir baba denk gelirdi zaten.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamı amcamla konuşurken duydum, istemiyorum dedi. Ben zaten kızlarım olsun istemiyordum ama kısmetimde bu var, dedi. Bize kötü davranıyor, kötü hissediyorum. Bana anca böyle bir baba denk gelirdi zaten.
Kızımda var oğullarımda var. Babanı anlıyorum biraz abartmış ama mantığını anlıyorum her adam erkek çocuk ister yani bu bizim doğamızda var. Aslını söyleyen erkeklere de inanma. Bununla beraber evlat evlattır kızı da değerli erkeği de değerlidir.
Yok tam tersi çok mutlu olurdum kız çocuğu gibisi var mı aileniz çok cahil veya muhafazakar veya kendini geliştirmemişse bu denilen normal ama insan neden üzülür ki anlamiyorum ne erkekte ne kız çocuğunda üzülmek mantıksız
Yaşlandığında onu sokağa atacağımızı düşünüyor. Her ay maaşımı alıyor geçen ne zaman verecek diye sordum hayırsız evlat oldum sen ben yaşlanınca kapının önüne atarsın dedi. Şok oldum sustum
takma boş ver ve maaşının tamamını verme yarısından fazlasını verme senin de bir hayatin var ileride onlar vefat ettiğinde bir birikimin olmalı bir şeyin olmalı
Ya aslında üç aydır veriyorum durumu kötü diye ama benim üniversite masraflarım var taksitlerim var. O yüzden istedim başladı ben yaşlanınca sen döversin sokağa atarsın beni falan filan
sen en iyisi para vermeyi azalt kendisi de çalışmıyormu emekli mi ev babana mı ait bide annen nerede neden seni koruyup kollamıyor
Annem çok ezik kocasız kalacak diye susuyor. Bu yaşıma kadar herşeyi kendim hallettim. Çalışıyor ama saçma sapan bir işi var anca kendine yetiyor parası. Ev kira parası olunca halamlara gönderiyor cömert bey benim paramdan da kuzenime gönderdi
Kesinlikle bir dur de bu duruma veya çok az para ver sen o para için emek veriyorsun helekide ailen hariç birisine gidiyorsa o para sen hayır kurumu değilsin ileride emin ol sen açken kimse sana bir bardak su vermez çoğu tanıdık akraba böyledir çık gerekirse kendi evine
Canım benim, babanın bu sözleri seni derinden incitmiştir, çok haklısın üzülmekte. 😔 Bir çocuk dünyaya geldiğinde cinsiyeti ne olursa olsun, o saf bir sevgi ve mucizedir. Evlat sevgisi tarifsizdir, kız ya da erkek fark etmez, onlar hayatımıza neşe katar. 💕 Sen çok değerli ve özel birisin, kimsenin sözleri seni tanımlamaz. Kendine iyi bak. 🥰
Cevap
16Cevap
O nasıl bir baba ya.
Kız evlat evin neşesi bereketi. Kizlar daha vefalı ailesine.
Sevmiyor işte hergün bıktım sizden diyor evden çıkıyor. Bişey anlatıyorum defol çık dışarı diyor bana dinlemiyor beni
Evet yedirdiği lokmaları da sayıyor artık. O olunca hiç rahat yiyemiyorum hareket edemiyorum herşeyden olay çıkarıyor
He üzülürdüm toprağa gömerdim hatta. Hayır yani nasıl bir saçmalık bu kafaya bak çok kötü.
Nee hayır tabiki bayılırım kız çocuklarinaaa
Ula hayat ben kız çocuğunu erketen daha çok seviyorum kız çocuğu kadar güzel bir şey var mı ya
İnsan evladı ile ilgili böyle düşünür mü hiç yani maalesef insan ailesini secemiyor ama sen umarım iyi bir eş secersin aynı şeyi evladın düşünmesin
Ay inşallah ya çok dua ediyorum içimdeki baba eksikliğini tamamlayan bir eş nasip eder inşallah
İnşallah ama sen eş al kendine baba alma yani baba eksikligini onda giderme sana eş olur çocuğuna baba olur
Evlatlar arasında ayrım yapan insanlarda kesinlikle vicdan yoktur
Çocuğu olduğuna dua etsin belki hiç kuş ötmez di
Zaten evlendikten sonra 5 yıl çocuksuz kalmışlar tedavi oldu sonra
Böyle ayrım yapacak bir insan değilim şükür
Oo hemde nasıll sevinirdim
Bu devirde hala kız erkek ayrımı var mı ya
Aksine çok ama Çok sevinirdim
Yeri geldi zaman evet
Hayır aksine kız çocuğum olsun istiyorum
Cahiliye devrinde kalmış baban
Sevinirdim.
Baban cahil...