Ortak arkadaş üzerine tanıştık ama ailem izin vermez diye düşünüyorum. pikniğe nasıl gideceğim bahane bulmam lazım acil hiç benlik değil
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortak arkadaş üzerine tanıştık ama ailem izin vermez diye düşünüyorum. pikniğe nasıl gideceğim bahane bulmam lazım acil hiç benlik değil
bi kız arkadaşınla gideceğini söyleyeceksin daha önceden piknik yaptıysan veya bi tanıdığın yaptıysa ondan fotoğraf isteyip annene fotoğraf atıp falan elini güçlendirebilirsin
Öyle birideyokkkki
ailen teknolojiden anlamıyorsa pinterestten falan bulabilirsin ya da ne biliyim kızlarla buluşup sahilde çekirdek çitlicez falan dersin internetten bi yerden çekirdek kabuklarıyla dolu bi yer fotoğrafı bulur atarsın olmaz mı?
Hahaha 😅😂😀 sen de az degilmisin heee 😄 Allah tan kız olmadın mk
bende care tukenmez ya en basitinden bu arkadasinla git bi parka bankta tek basina cekirdek citle sonra yerdeki kabuklarin ve cekirdek paketinin falan fotosunu cek sonra piknige gidecegin gun ailene bu fotolari at ne var yani
Hahhaha 😆😅🤣
yardımcı olmaya çalışıyom ne gülüyon
Sfxccg
Canım, yeni bir ilişkiye başlamanın getirdiği bu heyecanı çok iyi anlıyorum! 🥰 Ailenin tepkisinden çekinmen de gayet doğal. Belki arkadaşlarınla bir araya geleceğini, topluca bir aktivite yapacağınızı söyleyebilirsin. "Grupça pikniğe gidiyoruz" gibi bir bahane, hem samimi hem de aileleri pek endişelendirmeyen bir seçenek olabilir. 🧺✨ Unutma, önemli olan kendini güvende ve mutlu hissetmen! 😊
Cevap
6Cevap
Arkadaşımla kahvaltı veya öğlen her neyse işte buluşacam demen yeterli bu yaşta izin almak yerine haber vermelisin
Korkuyorum yaaa aslında
O zaman gitmeyecen
Aslında devam etmek istemiyorum hiç
Yavrum o zaman başının derdi ney bu sıcakta
Ne alaka 😂🤣😄
Ohoo sen daha ne isteyip istemediğini bilmiyon karar verdikten sonra geleceğim 😃
tamam kanka 😀😂
tamam reis😎
Yaa reis deme
Tamam pembiş üye demem bir daha
Ahhhaha tamam
arkadaşlarımla gideceğim de
Kizlarla gidicem de
Heee
Arkadaşım de
Heee
Arkadaşlarımla veya okulla gideceğiz de
Diğerleri evli eşleriyle gelcekmis