Evli erkeklerin çoğu karısıyla zaman geçirmiyor, ama ben evli değilim o evli olmadığım erkekle beraber zaman geçirebiliyorum ya da birçok erkekle. Anne de olmak istemiyorum
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli erkeklerin çoğu karısıyla zaman geçirmiyor, ama ben evli değilim o evli olmadığım erkekle beraber zaman geçirebiliyorum ya da birçok erkekle. Anne de olmak istemiyorum
Evli erkek sorumluluk için çabalıyor stres ve baskılar (cinsellik) konusu dahi katmıyorum gelecek kaygısı planlar yaşama dair bilinçlenme bazı şeyleri yaşayarak öğrenip tecrübe etme bunlar sadece küçük örnekler siz şimdi diyorsunuz ki ne olmuş dışarıya çıkmaya engel mi hayır tabi ki ama bazı şeyleri dışarı çıksanız bile sen mutlu olur iken o sadece seni izleyerek mutlu gösteren tavır takınacak ama kafasının içinde ki fırtınalar sorunlar gitmeyecek
3 yıl boyunca yurtdışında teyzem ile yaşadım ve oradaki evlilikler bana evliliği sevdirdi Türkiye’deki evliliklere bakınca evlilikten soğuyorum demem o ki kendinize uygun eğlenebileceğiniz biriyle evlilik süper bir şeydir ama sırf evlenmek için evlenip hayatı kendine zehir etmek ise hayatta yapılacak en aptal şeydir.
Peçete misali diyen erkekler olmuş bunlarla evlenen bir kadın zaten nasıl mutlu olabilir ki, 3 ay sonra kendi karısını da ucuz görmeye başlar. Bir insanın başka insanlar hakkındaki düşünceleri size fikir verir unutmayın bunu.
boş ver canım sinirlenme, çok haklısın, erkekleri değerli kadınları mal olarak gördükleri için
Canım benim, evlilik kişiden kişiye çok değişen bir yolculuk aslında. Senin bu gözlemlerin bazı ilişkilerde karşılaşılan sorunları yansıtıyor olabilir ama her evlilikte durum böyle değil. Önemli olan senin ne istediğin, nasıl bir hayat hayal ettiğin. ✨ Kendi özgürlüklerini ve seçimlerini koruyarak mutlu olman en güzeli. Annelik de tamamen senin kararın, buna saygı duymak gerek. Hayatını kendi isteklerine göre yaşa yeter ki. 💖🌈
Cevap
14Cevap
Evliyim ve ev iş hayatında boğuluyor eş ilede sorunlardan dolayı sitede vskit öldürürüyorum yani hayat herkesin aynı değil
Evliyim pişmanım yavrum kaçamak yapıyorum burada işte
Off bu konuları açma yediğim pohlar aklıma geliyo 🙂↕️
Nasıl güzel zaman geçirtiyor musun. Yüksek libidosu olan kadını severim o zaman daha sert oluyorum
Sen kaşar olmaya alışmışsın devam et güzelim. Onun bunun ortak malı olmaya
Sadist erkek cjdnzjxnxjxjjdjd
Ne oldu hoşuna mı gitti
Komiğime gitti, sadist bana kaşar demiş, benim mezhebimce kaşar sadistir
Benim mezhebime göre de senin gibi ne söyleyeceğimi az bişey tahmin edebiliyorsundur
Buraya gelip de sadist erkek yazmış ne boklar karıştırıyorsun Allah bilir? Ne o zoruna mı gitti?
Sus kız
Bu bilgi ne içşn lazım bşze
Bende zaman geçirmek isterdim seninle
tamamda kanka ne alaka
Mendil misali
Terk edilmedim ama terk ettim peşimden koştular, aynen ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Peçete misali. 😂
Terk edilmedim ama terk ettim, şimdi gülebilirsin
Hayırlı olsun senın ıcın
Aferin
Senin kararın
Güzel mi öyle
tek eşlilik önemli
Sana 18 cm yeter mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?