Sebebi nedir, erkek yalakası oldukları için mi yoksa farklı bir şey mi
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer travma olabilir. yalaka olduğunu düşünmüyorum. veya bulunduğu ve yetiştiği ortamdan yahut maruz kaldığı kişiler ve ortam dolayısıyla düşmanlık besleyebilir
Erkek yalakalığıyla ilgisi yok. Kadınlar bazen birbirleriyle anlaşamayan varlıklar fikirlerini her zaman beyan ederler susayım diyeni pek görmedim bu sebeple düşman olarak görünürler lâkin erkeklerde bu huy daha az.
Çünkü kadınlar bizim gibi değiller. Kendi içlerinde hep bir rekabet ve kıskançlık içerisindeler. Niye böyleler anlamıyorum ama gerçekten geneli böyle maalesef
Bunun bir de erkek versiyonunu soracaktım. Erkek erkeğin düşmanı mıdır diye başlık detay ise şu şekilde “tüm kötü alışkanlıkları birbirlerine öğretir yaptırmaya teşvik ederler örneğin bir ortamda sigara, alkol içmeyeni alıştırırlar sevgilini aldat bir kereden bir şey olmaz derler, hala bakir misin ezik misin olm diyip zinaya teşvik ederler”
Not: bunu bir erkek arkadaşım söylemişti erkek de bu şekilde erkeğin düşmanıdır diye, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sayede “çünkü kadınlar bizim gibi değiller” sözü biraz yalan kalıyor. Burada kadınlardan söz eden bir konu ve erkek ile kıyaslanması saçma oldu çünkü her cinsiyetin kendine göre kusurları vardır çevre diyoruz ama çevre de zincirleme bir şeydir o onun çevresi oradaki birileri bir başkasının çevresi, tanıdığı yani bu böyle uzayıp gidiyor ve o karakterler herkesin çevresinde bulunuyor bir şekilde. Konumuz gerçek dost da değil gerçek dostlar arkadaşını birileri için satmaz fakat şey bence karaktersizlik yapan bir insan ifşa edilmese dahi onunla muhatap kesilmeli uzak durulmalı aksi bana kötüyü savunmak desteklemek gibi geliyor ortada özellikle mağdur bir insan varsa gerekirse ifşa edilir.
Ya zaten olay karakterde bitiyor bu bir gerçek ki. Ha ama gördüğüm kadarıyla diyorum kadınlarda bu durum daha çok. Hatta kendileri diyor kadınların bazısı makyajı bile sırf ben daha iyiyim kafasında olduğu için yapıyor. Ayrıca öyle ihbar veya ifşa etmeli ama böyle erkekler veya arkadaşlar da var
Onu erkekler için değil kendi hemcinsimize yapıyoruz diye diyorlar birbirlerinin yüzüne çok güzelsin aşkım bebek gibisin güzelim diyorlar fakat içlerindeki gerçek nedir her zaman ortaya çıkmaz 😅 bir insanı daha güzel gösteren bir şeyi insan kullanmasa saçma olurdu zaten, kim güzel görünmek istemez ki (makyaj yapmayı tercih etmeyen biri olarak bunu diyorum, kimyasal ürünlerden uzak duruyorum) evet öyle erkekler ve arkadaşlıklar var fakat bu sanıldığı kadar iyi bir ilişki değil bence.
Canım benim, bu çok derin ve katmanlı bir konu aslında. 🌸 Bazen kadınlar, toplumun onlara dayattığı kalıpları ve cinsiyetçi yargıları farkında olmadan içselleştirebiliyorlar. Kendi kadın kimlikleriyle ilgili çatışmalar yaşayabilir veya kabul görmek için farklı baskılar hissedebilirler. Erkek yalakası olmak değil de, daha çok geçmiş deneyimler ve öğrenilmiş davranışlar etkili olabilir. Empatiyle yaklaşmak önemli. 💖✨
Cevap
11Cevap
cahil oldukları için
Anlamadm o kadar erkekciler ki bence zihniyetlerinden dolayı erkek gibiler
Kadın kadının yurdu olmalı ama ben şahsen korkuyorum hem cinslerimden sürekli haset yarış içindeler iki yüzlüler
Merak etme canım kadının yurdu olan çokça kadın mevcut 💜
Erkeklerin cok umrunda oldugunu dusunmuyorum kadinlar kadinlarla da gecinemiyor ki tahammulleri yok baska bir kadina
Yarısı erkek yalakasıysa yarısı da objektıf olabılır. Hemcıns dıye kımse kımsenın herseyını onaylamak zorunda degıl. Bahsettıgın sey bu degılse eger tamamen hemcıns kıskanclıgıdır
Birbirlerini kıskanıyorlar birbirlerini çekemiyorlar ama erkeklerde pek yok çok az var
Birbirini kıskanma konusunda Kadınlarda ekstra fazlalık var 😂
Yok vallahi hiç kıskanmıyoruz hatta adamı tebrik ediyoruz helal olsun onaca kızı parasıyla köpek yaptı diye adamı övüyoruz bir de keşke adamda ki şans bizde de olsa diye hayal kuruyoruz
Yani adam için kötü düşünmüyoruz
Kadınlar hayatta kendisinden iyi bir kadının iyiliğini istemez, ama erkek onur şartlarını düşmesi değil kendisininki nin de onun gibi olmasını ister
İllaki erkeklerde de kızlar gibi kıskançlık yapan vardır ama çoğunluk benim fikrimdekiler
Zengin bir erkeğin etrafında hiç bir zaman zengin kızlar 1-2 kişiden fazla olmaz
Zengin kızlar zaten kimseyi umursamaz bu dediğinle çelişiyor
Ayrıyette Allaha şükür durumum gayet iyi
Hiç bir sıkıntım yok
Tek doğru dediğin şey doğrudur u.. ç... kuruma düşkünüm bunu inkar edemem
Ve tek merak ettiğim neden bu kadar sinirlendin sana şahsi demedim ki genelleme yazdım
🙏 Özür dilerim sana karşı yanlış anlaşıldıysam🌺🌼🌻🏵🪷💮
Zengin kızlar erkeklerle konuşmaz mı sanıyorsun, konuştuklarında sence fakirlerle mi konuşur. Erkekler kızların duygularını paraları ile kandırıyorsa bu adamlık ve tebrik edilecek bir şey mi oluyor. Uçkuruna düşkün olduğun yorumundan anlaşılıyor, üslubu bozuk ve bir çeşit insanı kendini bir şey sanarak aşağı gören sen gibi insanlardan hoşlanmıyorum, kendinde pek farklı değilsindir bir kız cinsel organıyla uçkuruna sahip olan erkeği de köpeği eder.
Zengin kızlar konuşur konuşmasına ama kendi kalitesindeki yüksek iş adamlarıyla ortaklık kurarak şirketler birleşrek yapılılır. Yani zengin kızlar bildiğin gibi birisine kendisini beğendirme derdine düşmüyor o dizilerde izlenile yalan olaylar hiç biri gerçek değil
İş adamı zengin güzel kızı bırakıp fakir güzel gururlu kızın peşine koşacak mı zanediyorsun ancak dizilerde ve rüyalarda olur 😂
Ayrıyetten yazdığın diğer konularda haklısın.
Kız bu kadar sinirlenme
Bu gün varız yarın yokuz ölümlü dünya
Boş ver 🌺🪷
Zaten Allaha uygun yaşamaya çalışıyorum
Bendeki yanlışlar içsel kontrol dışı eylemler durduramıyorum.
Allaha şükür ne kumar ne fayiz ne alkol ne sigara nede zina hiç olmadı
İllaki çok eksiğim var ama elimden bu kadar geliyor.
Bence bundan iyisi şamda kayısı 😆
benim alanıma izinsiz giriyorsa sadece kadın değil her şeye düşman olurum o an
Hem kiskanclik hem fesatliktan dolayi hemde kendilerine rakip gormelerinden dolayi hemde evwt erkek ylksi olduklarindan dolayi bencede.
Kadınların geneli öyle değil mi? Mesela sen de o yalaka dediklerinin düşmanısin
Eee sorunda senin gibi düşünmeyen kadınlara nefret kuruyorsun kendini sevmiyorsun o zaman
Yahu bir yere çektiğim yok ki. Kadın düşmanı kadınlar var diyorsun ama senin sorunda yaptığın şeyde kadın düşmanlığı diyorum. Ben bunu belirtince ben kadın düşmanı değilim diyorsun ve kadınlardan nefret eden kimseyi sevmem diyorsun ama senin yaptığın şeyde hem düşmanlık hem nefret kusmak
Alakası ne? Bir kadın bir kadından nefret ediyorsa tecavüzcü mu oluyor
Cahile laf anlatılmaz zaten benden de bu kadar
Nefret kusmaya devam 😉
Hala yazıyorsunuz
Ben sana bir şey diyeyim mi bir kadının düşmanı yine bir kadındır uzak bağlama
Vallahi Bütün erkekler değildir Bence Yani tabii ki erkekler var da ben kendimi o sınıfa katmıyorum
sebebsiz bir düsmanliksa, kiskanclik ve cekememizlikden oluyo
Kadınların bazıları değil, çoğu öyle maalesef
Helal kardeşim sana
Kıskançlık erkek budalası olduğundan bencede
Onu siz daha iyisini bilirsiniz
Kadının en büyük düşmanı yine👉Kadın olduğu için😅
Tamam abla sen ne dersen o👍
Kıskançlık
Cekemiyodur
Tercih
Kıskançlık
hasetlikten