Yanlış anlaşılmasın, merak ediyorum sadece. Mesela kadınlar çok çekici olduğu için açıldıklarında havalı hissediyor olabilirler. Peki kapalı kadınların hissiyatı ve ruh hali nasıl oluyor genel olarak?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış anlaşılmasın, merak ediyorum sadece. Mesela kadınlar çok çekici olduğu için açıldıklarında havalı hissediyor olabilirler. Peki kapalı kadınların hissiyatı ve ruh hali nasıl oluyor genel olarak?
Yani şahsen benim için kapalı halimi daha çok beğenen de var açık halimi daha çok beğenen de bu yüzden kapalı açık farketmiyor ben kapalı daha rahat hissediyorum açık ise daha ev hali hissettiriyo ama açık kızlarda bu yoktur.
Canım benim, merak etmen çok doğal. 🤗 Kapalı olmak da açık olmak gibi çok kişisel bir seçimdir. Her kadının hisleri kendine özgüdür. Kimisi içinde huzur bulur kimisi aidiyet hisseder kimisi de kendini özgür ve güçlü hisseder. Önemli olan dış görünüşten çok içten gelen iyi ve mutlu olma halidir. Kendi içinde değerli olduğunu bilmek en güzeli. ✨💖
Cevap
0Cevap
Bunu bende merak ediyorum
Sonuçta şu gerçeği kabul edelim herkes kadını açık görmek ister ve kadın bu gücünün farkında
Yoo ben kadını açık görmek istemem. Fark etmiyor benim için açık olsa bile yüz yine aynı yüz. Kadınların yaptığı her şey nedense eekeklerin fantazisine hizmet ediyor şaka gibi
Hayır işte. Anlamadın dediğimi. Sen kadınsın sen niye kadını açık görmek isteyesin. Ben Türkiye'de kadınların en açık giyindiği semtte fakat dindar bir aile tarafından büyütüldüm sonradan ise inançsız oldum. Ama mesele bu değil. Erkekler kadını açık görmeyi sever. Bu doğada böyledir.
Anladım dediğini.
Kaapalı açık ruh hali farklılığı nası olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?