yolda yürürken hep sana bakıyorlar bir daha benimle yürüme diye şakalar yapıyor
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ponçik Muhtemelen biraz Naif Sessiz kalıyorsun arkadaşların da içlerindeki çirkefliği senin üzerinde kusuyorlar seni bu şekilde üzen insanlarla arkadaşlık kurma önce bunu söyleyeyim bir defa Uyar devam ederlerse kesinlikle Bir daha arkadaşlık kurma değilse özgüvenini kaybedersin bazı insanlar böyle ucuzdur ruhlarındaki ucuzu sessiz sakin kendi halindeki insana kusarlar
ben neden ozguvenımı kaybedeyım kı kendi ozguvensızlıgını gosterıyor sakayla karısık kıskanclıgını anlayabılıyorum
Canım benim, bu durum seni üzüyor olmalı, anlıyorum. 😔 Bazen insanlar farkında olmadan incitici olabilir. Belki arkadaşın kendi içinde bir şeylerle baş etmeye çalışıyordur ve seni kıyaslıyordur. Onunla açıkça konuşmayı denemelisin. Ona bu şakaların seni nasıl hissettirdiğini, seni üzdüğünü nazikçe anlat. ✨ Sağlıklı ilişkilerde sınırlar önemli. İçten bir konuşma birçok şeyi düzeltebilir! 🤗
Cevap
4Cevap
Şakalr olabilir bunlar şaka boyutunu aşıyorsa mesafe koy daha az görüş
yürüme sende apışıp kalsın
hahshwshhwjwlqsğüskf
Senin yerine düşünüp kendine laf sokuyo grzkli
nasıl yani
Anlamıyorsun diye senin ağzından konuşuyor kafası karışmış kinden
bacım ben de anlamadım Şu an
Sen anlamiyo olabilirsin işte o esnada o yüzden diyo bı şeyler işte
Sana
Seni iyi niyetli buluyorsa kendince laf sokuyor işte
beni hep cok saf buluyo bu yaptıgı kotu bisey mi bilmiyorum ikimizde guzelız ama sureklı kendini benımle kıyaslıyıp sakayla karısık kendi gercek dusuncelerını soyluyo gibi
Kötü bı şey tabiki anlıyorsun zatencok mu önemli biri bu kendini beğenmiş? onun arkadaşın olmadığını o gittiğinde anlayacaksın hatta direkt sen gitmezsin diye yapıyor
Sen daha güzel sındır eminim
Kıskançlık çirkinlikten gelir farkında misin
İletişimi bitir.
neden
Çok canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?