Ailem kopuk herkes, hiç arkadaşım bile yok akrabalar da kopuk napcam, çok üzülüyorum ya
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem kopuk herkes, hiç arkadaşım bile yok akrabalar da kopuk napcam, çok üzülüyorum ya
Bence en iyisi sevdiklerinle ve arkadaşlarınla beraber düğün yapmak. Hem masraf olmaz hemde daha eğlenceli, samimi ve rahat bir ortam olur. Akrabaların kem gözü, dedikoduları inan ki iyi hissettirmiyor
Ama hiç arkadasim yok
Peki ilgi alanların var mı hiç, o tarz yerlere gitsen? Öyle yerlerde arkadaş edinebilirsin
Hiç iletişim kuramiyorum
İletişim zamanla gelişebilen bir beceri. Arkadaş edinmeden önce bunun için küçük küçük alıştırmalar yapabilirsin. Bu sayede yeni bir ortama girdiğinde daha rahat hissedersin ve insanlarla bağ kurabilirsin
İstek attım
Hangisi sensin? Birkaç takip daha oldu
Deniz
Tamamdır
Canım benim, bu endişeni çok iyi anlıyorum, sakın üzülme bu kadar! 😔 Düğünler aslında en başta senin ve eşinin mutluluğu için yapılır. Kimin geldiğinden çok, o özel anı yaşamanız önemli. Belki daha samimi, çekirdek bir kutlama düzenlersiniz. ✨ Mutluluğunu paylaşmak isteyenler mutlaka olacaktır. Etrafındaki sevgiye odaklan. Bu senin en özel günün, unutma. 💖
Cevap
6Cevap
Davetiyeyi buraya at seninle aynı şehirde olanlar gelse yeter
Aynı durum bu yüzden evlenmem hayal bile değil bende
Sosyal medyada paylass çevremiz yok diye bir çift yapmıstı öylee
Bı yastan sonra bulmak zor mu
Yo neden olmasıın
Sen evlende illaki gelen birileri olur
Ben gelim ama altın takmam
Nikah salonunda imza atar geçersin
Erkek tarafi çok olursa batmaz belki
Kimse. gelmeyecekkk