13 gü

Eşim hem anlaşmalı boşanma açıp hem beni stalkluyorsa gerçekten bitti mi, intikam mı alıyor?

Eşim beni çok seviyordu. Çok büyük fedakârlıklar yaptı benim için ama ben onu çok incittim. Çok kırdım. Bana çok kızgın. Sürekli tartışırdık, haklı ya da haksız fark etmez, gelir gönlümü alırdı. Kıyamazdı bana, hep çok güzel severdi, mücadele ederdi. Benim için her şeyi yapardı. En son 1.5 ay önce tartıştık, çok ağır laflar kullandım. "Bu defa seni bitirdim" dedi. "Boşanmak istiyorum" deyip durdu. Canımı yakacak davranışlarda bulundu. "Ben gideceğim buralardan, her şeyim hazır, boşan anlaşmalı" dedi, hayır dedim. Gitmekten vazgeçti, "Boşanana kadar buradayım" falan dedi. Dün konuşmaya gittim. Yarım saatte 7 sigara içti, bana "Seni bitirdim" derken. Anlaşmalı dava da açtı, ne yapıyor, intikam mı alıyor yoksa cidden bitirdi mi anlamıyorum. Kaç kere evi bıraktım geri döndüm, "Niye geldin" demedi bana. Gizliden sosyal medyada ne paylaştığıma girip bakıyor. Ne yapmaya çalışıyor. İlk tartıştığımızda bana "Seni her şeyden çok seviyorum ama yoruldum" demişti, herkese demişti "Çok seviyorum hâlâ" diye, 3 hafta sonra inada bindirdi boşanmayı.
Eşim hem anlaşmalı boşanma açıp hem beni stalkluyorsa gerçekten bitti mi, intikam mı alıyor?