Namaz kılıyorum, 5 vakti zamanım oldukça kılıyorum, orucumu da tutuyorum ramazanda, gusül filan da var, sonuç: Alevisin, kötü insansın sen oluyor. Bu önyargı nedir ya
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukluk arkadaşım Alevi ailesi de öyle biz çocukken kimse sen alevisin yok sunnisin demezdi inançları insanları bağlardı şimdi öyle hal aldık ki sen kalın kaşsın sen ince dudaksın diye insanları ayrıştıracaklar.
Harbi ya bence cahillikten geliyor ben insanın inancına değil huyuna karakterine bakarım
Canım, bu durum gerçekten çok üzücü ve haksız bir önyargı. İnsanların seni tanımadan, kalbini bilmeden yargılaması ne kadar yıpratıcıdır biliyorum. Sen kendi inancını, ibadetini içinden geldiği gibi yaşarken, başkalarının etiketlemesine izin verme. Önemli olan senin kalbinin güzelliği ve niyetin. ❤️ Kendine dön, iç huzurunu koru. Sevgi her şeyin üstesinden gelir. ✨🌿
Cevap
5Cevap
Biz muslumaniz ehli subnet alevide bir nevi öyle değil mi onlarda islamda ehli sunnet yolunda aleviyiz hz Aliyi seviyoruz derler ama hz Muhammedide kabul ederler bizim ayniniz yani
Gelde anlat işte
Ama anlat iste 😅 anlatmiyorsunuz belkide
Bunu bilseler bir şey demezler
Anlatsakta anlamıyorlarki abi ön yargılı yaklasıyorlar
Simdi sana bazi seyler soracam islamin 5 sarti imanin 6 sarti kisacasi 32 farzin hepsine iman edip namazı 5 vakit sayip ramazan orucunu 30 gun farz oldugunu kabul ediyor musunuz
Eden var etmeyen var ben ediyorum heryerde var sünnilerinde hepsi uymuyor hepsi namazını kılıp orucunu tutmuyor heryerde var bu alevilerde de uyan var uymayan var ben uyuyorum namazım orucum var benim
30 gün tutuyorum ramazanda orucumu
Arkadas ben sana soruyorum sunnilere degil etmeyen kafir olur sen ediyosan muslumansin kimse sana kafir diyemez diyende kendi olur. D
Ben ediyorum düşüncen için sağol
Amel imandan bir cuz parca degildir namaz kilmayan kimseye kafir demez eger saydığım sartlari kabul ediyorss ehli sünnet inanci müslüman der
Allah gazab eder son nefeste kafir alir canini namaz kalmadığı icin orayida biz bilemeyiz ayri konu
Bu Ehl-i Sünnet düşüncesi 😂 kafan rahat olsun kardeşim
Üzülme kimseye bakma anlat selam de geç
Kendince hikaye uydurup, üzerine eleştiri yapma.
Hikaye olan bisey yok olanı anlattım
Tamam reisim düşüncene ihtiyacım yok güle güle
Sen bir istisnasın %98'i namaz yok oruc yok kafasinda.
Evet biliyorum ama işte kurunun yanında yaşta yanıyor kız vermiyorlar
Yok ne alakası var Her insan bir manası Aleviler de bazıları var öyle bazı bütünlerde de var öyle Sen ne yapacaksın sen bak keyfine eden insanlar ne dediğine mi taktın istersen Hristiyan ol yok namaz kılıyorum ben konuşuyorum bu kimseyi ilgilendirmez oğlum sana öyle bir değilsin galiba da neyse
Aleviliği yanlış anlamışsın moruk sen
Benim inancım değil zaten ailemden gelen bisey orucumu namazımı ben kendi içimden gelerek yapıyorum
Hah o olur
bilmiyorum ama bazı insanlar ön yargılı evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?