Z kuşağıyım ve bakıyorum diğer evli arkadaşlarıma, herkes eniştesiyle, kaynıyla, baldızıyla samimi kanka gibi ama ben sarılmam etmem bile
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Z kuşağıyım ve bakıyorum diğer evli arkadaşlarıma, herkes eniştesiyle, kaynıyla, baldızıyla samimi kanka gibi ama ben sarılmam etmem bile
Olması gereken odur kardeşim. Sen evli bir kadınsın. senin ne işin var onlarla ? Bu yobazlık degil olması gereken budur. benim ablamda evli kendisini hiç sevmem güvenmemde valla hiç takmıyorum eşine ayıp olmasın diye hoş geldin diyorum bu kadar gevşek olmaya aşırı samimi olmaya gerek yok inan bana, ciddiyim sen bir insana ne kadar gereksiz yüz verirsen oda sana farklı davranır anladın mı ne demek istedigimi. O senin gerçek abin degil, eşinin kardeşi, aranızda kan bagı yok. gereksiz , kardeşim , gevşek hareketlere gerek yok. Sen onunla samimi olmaya çalışırsın. o gevşektir farklı anlar ki erkeklerin ne halt olduguda belli. ya. Kimseye gereksiz yüz vermeye kıçını kaldırmaya gerek yok. hoş geldiniz , nasılsın desen yeter fazla bile ona . Herkesi kendin gibi iyi niyetli iyi düşünceli görme.
Hiç sevmem böyle gevşek kardeşim insanları , tanrı benim karşıma çıkartmaz umarım amin.
Teşekkür ederim ablacım. Ben de uzaktan hoş geldin diyorum hiç nasılsın naptın vs bile demiyorum sadece bana soru soruldukça cevap veriyorum onun dışında hiç konuşmuyorum. Ayrıca kendi yaşıtlarıma bakıyorum eniştesiyle kaynıyla samimi olmalar gülmeler etmeler ya siz şaka mısınız diyorum o senin gerçekten kardeşin değil bir şeyin değil. Dediğin gibi kimseye güvenmemek lazım. Kayınbabam mesela bana sarılıyor ondan bile rahatsız oluyorum. Arkamdan çok soğuk demişler ama olması gereken bu dediğin gibi
Bak kardeşim sen dogru olanı yapmışsın. Bende öyleyim emin ol ki biz dogru olanı yapıyoruz. Senin o * kızlardan bir farkın olmalı. Sen nasıl bir karakterde olursan sana da öyle düzgün insanlar karşına çıkar. Ne derler bilirsin. güzel kardeşim orpulara aşık olur. Düzgün insanlar , düzgün insanları bulur kardeşim. Biliyor musun? aynı kelimeyi benim içinde söylemişler. Şahsen ben istemem benim kocama sdiger insanların gevşek davranmasını. sende istemezsin konuşmandan çok belli. İnsanlar konuşmasından belli ediyor kendini. Şu eşlerini aldatan insanlar böyle insanlar işte. Gevşek ve kardeşim hareketlere gerek yok. Aferin sana Ciddiyim bu arada sen çizgini bozma. Senin gibi insanları görünce inan ki ben bile mutlu oluyorum.
İster evli olsun ister bekar olsun. fark etmez. Senin o gevşek kardeşim insanlardan farkın olmalı. Sen nasılsan karşına öyle düzgün insanlar çıkar. * aynı masaya oturursan kendi gibi insanları seninle tanıştırır. Sen gidip alimle aynı masaya oturursan alimlerle arkadaş olursun. Kiminle aynı masaya oturdugun senin ne oldugunu gösterir.
bu arada ben sana bayıldım . 😎Keşke böyle insanlar daha çok olsa
Tabi bu senin kendi düşüncen kaynın sana yakın yaşlarda , evlimi acaba? Belki o sende bir sıcaklık buldu. Bunu sana söyleyemiyor. Sen bu durumu açıklığa kavuştur.
Ne sıcaklığı bulacak bende soruyu düzgün okudun mı
Evet okudum. Kaynın evlimiydi.
Yoo boşanmış
Senin gibi birini istiyordur. Bazen itici gibi görünen ancak güzel görünümlü bayan çekici gelebiliyor.20 yaşındasın. Bana kalırsa seni sevdi, aynı yerde yaşıyorsanız dikkat et.
Canım benim, her insan ve her aile kendi dinamiklerine sahip. Başkalarıyla kendini kıyaslaman hiç gerekmez ki! Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan, sınırlarını nasıl belirliyorsan o doğrudur. 🥰 Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi. Samimiyet zamanla oluşabilir veya hiç oluşmayabilir, bu gayet doğal bir durum. Kendi doğrularınla hareket etmen en güzeli. 💖✨ unutma, sen özelsin.
Cevap
24Cevap
şakalaş sende
Yani bende mesafeliyim gayet. hoş geldin beşgittin nasılsın iyi misin işler nasıl allah bereket versin enişte dolu duasına çıkalım mı bu kadar shsjd
İşte ben uzaktan hoş geldin diyorum kaynıma ve nasılsın iyi misin falan diye de sormuyorum. Bana bi soru gelmedikçe hiç konuşmam mesela ve arkamdan çok soğuk demişler yani ne alaka ben senle ne konuşabilirim hani
"Kayın ateştir!" Hadis-i Şerifine göre de mesafeli olmak herkesin hayrınadır..
bize geldiler ya hiç tokalaşmam bile hoş geldin diyorum uzaktan ve napıyorsun nasılsın gibi hal hatırda sormam bana laf düşmedikçe konuşmuyorum yani ortam kalabalık olsa bile arkamdan çok soğuk demişler. Bir de diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi kaynıyla eniştesiyle samimi sohbet edip gülüyor acaba ben mi anormalim diyorum o yüzden sormuştum soruyı
Samimi olanlar anormal.. Mesafe koymak doğrusudur..
En iyisini yapıyorsun eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok ne olur ne olmaz zaman kötü
Mesela bize geldiler ya hiç tokalaşmam bile hoş geldin diyorum uzaktan ve napıyorsun nasılsın gibi hal hatırda sormam bana laf düşmedikçe konuşmuyorum yani ortam kalabalık olsa bile arkamdan çok soğuk demişler. Bir de diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi kaynıyla eniştesiyle samimi sohbet edip gülüyor acaba ben mi anormalim diyorum
Normal olan anormal olmuş anormal olan normal olmuş senin tavrın doğru birde bu dünya görüşüyle alakalı dinden uzak modern yaşam dedikleri hayasız çevrelerde farklı muhafazakar çevrelerde farklı değerlendirilir bakış açısıyla alakalı senin çevren bunlardan hangisi ona göre normal veya anormal diyebilirsin.
mesafeli olmak iyidir boş ver
Bencede hiç sohbet bile etmem uzaktan hoş geldin derim o kadar
Sonra samimiyet artıyor laubalilik devreye giriyor daha sonraa muhabbetin rengi değişiryor
Sanki bu söylediklerinin tersini yapıyormuşsun gibi geldi bana neler yapıyorsunuz
Şakalaşmıyor oluşunun nedeni muhtemelen kasıntı biri olmandır, tercihin diil.
Kasıntı dan kastın ne? Alakası yok kocamın erkek kardeşiyle ne konuşabilirim ki naptın bile demem bana bir şey sorulmadıkça
En doğrusunu yapıyorsun. Olması gereken bu
bize geldiler ya hiç tokalaşmam bile hoş geldin diyorum uzaktan ve napıyorsun nasılsın gibi hal hatırda sormam bana laf düşmedikçe konuşmuyorum yani ortam kalabalık olsa bile arkamdan çok soğuk demişler. Bir de diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi kaynıyla eniştesiyle samimi sohbet edip gülüyor acaba ben mi anormalim diyorum o yüzden sormuştum soruyı
Büyük bir kaç yaş
Samimi olmak zorunda değilsin zaten
Aynı evde yasamiyorsan cok da gerek yok
Eniştemle neden sarılayım ruh hastası mıyım
Doğrusunu yapıyorsun ponçik
Doğru yoldasın. Çoğu yapmacık zaten.
Olması gereken bu zaten
Seviye ve mesafe her zaman iyidir
En doğrusunu yapıyorsun
normal olan sensin merak etme sonrası sıkıntı olur
Sanki kendimi çok asosyal yabani gibi hissediyordum onlar yüzünden. Hiç sohbet bile etmem yani
İşte herkesin olduğu ortamda da bana bir şey sorulmadıkça kaynımla falan konuşmam yani aynı şekilde kayınbabamla da. Bana çok soğuk değişmeler arkamdan
Kaynin haram ln
Ya öyle değil tüm evlenen arkadaşlarıma bakıyorum hepsi kaynıyla ya da eniştesiyle çok samimi sohbet falan ediyorlar ama ben hiç öyle yapmam uzaktan hoş geldin derim sohbet bile etmem n’aptınız nasılsın iyi misin diye bile yani
İste benim esimde ancak böyle olabilirdi olsaydi zaten olacak sey degil ben islami acidan bakarim olaylara senin onun karsisina cikipta hoş geldin bile demen yok İslam'da o derece perdeler var erkekler erkeklerle görüşür kadınlar kadinlarin yerinde oturur iste namahrem iliskileri böyledir
İşte arkamdan çok soğuk demişler. Dediğim gibi bana bir soru sorulmadıkça hiç konuşmam kaynımla ve kayınbabamla yani naptın vs bile demiyorum. Evli arkadaşlarıma bakıyorum kayınlarına eniştelerine samimi davranıyorlar baya sohbet ediyorlar vs vs acaba ben mi yabaniyim diye düşündüm onlar yüzünden
Yabani kelimesi bir kere yanlış? Senin yapın bu soğuksun olabilir benim kardeşimde böyle evliliği bence bir insan sırf bundan dolayi bile istemeyebilir dedigim gibi arkalarindan ne konuştukları önemli değil ama hep birlikte oturmasaniz çok daha rahat ederdin konusmak zorunda kalmazdin
Z kuşağı derken yaş kaç
20
Kaynanan soğuk olabilir ne zamandır evlisin
Kaynanam değil kaynım
Ha pardon o kaç yaşında
Saçma zaten
Sanki ben kendimi yabaniymiş gibi hissettim de bir an
You neden öyle olsun. Bana şaka yapsa ben affetmem mesela :)
Nasıl yani
Şaka gerçeğe dönebilir
Enbiyisi
senınkı dahaı yı bos ver
En doğrusunu yapıyosun
E etseydin bide 🙄🙄
Birlikte ev tutup denize giden var
Sen ne olmasını istiyorsun
Boşu. Cıkar
Herkesin kişiliği sosyal değil
Tercih meselesi
Sen normal olani yapiyorsun