14 gü

Yemi tanıştığım bir kıza bu açıklamayı yapsam mı?

Bir kızla yeni tanışıyorum, bugün ilk kez buluştuk, kitap kültür falan hakkında konuştuk. Kızın evi benim şu an kaldığım eve çok yakın olduğu için görüşmek için birkaç kez daha olur dedik. Yurt dışından öğrenci olarak geldi, evli, eşiyle evi bana 5 dk mesafede. Bugün baya konuştuk ama arada soruyordu sen amcanla mı yaşıyorsun:

şimdi anlatıp anlatmama konusunda ikilemde kaldığım nokta şu; ailem ben yüzük attım diye bana işkence uyguladı, dışlandım, bir süredir de psikolojik sorunlarım vardı (depresyon, TSSB gibi - yani kişilik bozukluğu gibi bir sorunum yok, 3 farklı psikologda tedavi gördüm bu süreçte, süre kısıtlaması ve ücret nedenleriyle sadece değiştirdim) ailemle aramdakilere arada konu geliyordu çünkü kültür, dil ve örfler hakkında çok konuştuk bugün. Ben, ailemin beni dışarı attığı için amcamda sakinleşmek için kaldığımı söylemedim, hep lafı çevirdim. Bir keresinde direkt sorduğunda özel sebeplerden dolayı şu an bir süredir amcamdayım dedim. (Aslında ev bakıyorum ama ailemin bundan haberi yok) Ailem, özellikle annem babam hakkında konuşmak bana zor geliyor.
Sanaldan sıkıldığım ve yeni bağlar kurmaya çalıştığım için de denemek istiyorum, henüz yeni tanışıyoruz ama böyle gizlemek de sanki ben kötüymüşüm gibi olmaz mı? Çok mu derin düşünüyorum?

Diğer yandan tuhaf durma kompleksim var ve birinin daha beni tuhaf bulmasını istemiyorum. Normal biri olmak istiyorum. Bunun için sadece depresif bir dönemdeydim, dinleniyorum desem mi?

Güncellemeler
14 gü
Şöyle de bir sebep var bazı arkadaşlıklarım ailemin müdahalesiyle bozuldu onları arayıp beni rezil ettiler şimdi annemle kavgamı tartışmamı bir yerde görse yanlış anlar mı? Annem biraz manipülatif gizliden fitili veriyor sonra da patlayınca tüm gözleri üzerime toplayıp mağdur rolü oynuyor
Geçenlerde panik atak geçireceğim şekilde psikolojik şiddet uyguladı nefes darlığı çekip kendimden geçince ise amcamı görüntülü arayıp sadece elbiseleri topla dediğim için gelmiş numara yapıyor rezil dedi
Yemi tanıştığım bir kıza bu açıklamayı yapsam mı?