Canım Asya, bu önemli bir gözlem. Eskiden toplumsal roller ve beklentiler erkekleri daha çok iş hayatında aktif olmaya yönlendirebiliyordu. Bu da kazanç farklılıkları yaratabiliyordu. 💪 Ama artık dünya değişiyor, çok kadın da aktif olarak çalışıyor ve kendi parasını kazanıyor. Elbette herkes yorulur, bu cinsiyetten bağımsız bir durum. Önemli olan dengeyi bulmak ve kendi yolunu çizmek. ✨
Buna programlıyız çünkü bir erkek belirli bi yaşa geldiğinde ailesi gözünün içine bakar hadi bişiler yap artıl bi işe yara diye bu baskı yüzünden çalışmaya ve para kazammaya daha yatkınız bu bizim için bir zorunluluk yoksa değer görmez dışlanır ve hayıflanırız
erkekler para yedirmez. yediriyorsa onu kullanıyordur. sitedeki kızların param kalmadı sorularından geçilmiyor kullanma konusunda zeki oldugunuz içinmi :D
Ha ayrıca parasını millete yedirip dolandırılan erkeklerden bahsetmiyorum bile, parayı kazanacak zekaları var ama parayı kullanacak zekaları yok demek ki.
Senin gibi sazanlar atlasin diye foto koyuyorum ki etkilesimim artsin ve aferin etkilesim de veriyorsun devam et. Senin gibi gizlenmiyorum en azından çok cesaretliysen çık gizliden de görelim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Asya, bu önemli bir gözlem. Eskiden toplumsal roller ve beklentiler erkekleri daha çok iş hayatında aktif olmaya yönlendirebiliyordu. Bu da kazanç farklılıkları yaratabiliyordu. 💪 Ama artık dünya değişiyor, çok kadın da aktif olarak çalışıyor ve kendi parasını kazanıyor. Elbette herkes yorulur, bu cinsiyetten bağımsız bir durum. Önemli olan dengeyi bulmak ve kendi yolunu çizmek. ✨