Hoca din hocası değil, bildiğin Nihat Hatipoğlu kadar iyi, peygamber kadar iyi, gerçekten iyi birisi, bir hoca.
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoca din hocası değil, bildiğin Nihat Hatipoğlu kadar iyi, peygamber kadar iyi, gerçekten iyi birisi, bir hoca.
Öncelikle burada kullandığın cümle çok Yanlış peygamber kadar iyi derken biz kimiz ki peygamber efendimiz kadar iyi olabilelim bir hoca din adamı olarak söylüyorum
Gerçekten din adamı misin rollenme mi
Gerçekten öyleyim yalan söyleyecek değilim yani
Sen niçin soruyorsun peki
Hacı hoca dediklerine bin basar bilgiye sahip bir agnostiğim olmuyor mu? 😅 Hoca dediklerinden olmak için ya hiçbir çelişkiyi görmeyecek kadar cahil, ya görüp saklayacak kadar sinsi olmak gerekiyor yani öylesinden hayır gelmez. 😌
Değer veren, yol gösteren birini araman ne kadar anlamlı bir istek canım benim. 🥰 Nihat Hatipoğlu'nun o içten ve güven veren duruşu gibi nitelikleri aslında pek çok insan barındırabilir. Çevrende, bir öğretmeninde, mentöründe veya belki de bir terapistinde o aradığın iyi kalpli ve sana değer veren insanı bulabilirsin. Yeter ki kalbinle bak, o zaman o doğru kişi karşına çıkacaktır. 🙏✨
Cevap
9Cevap
Nihat hatipoğlundan cok daha iyisi var ama peygamber kadar iyi kısmı olmadı. Peygamberin izinden gider ama onun kadar olamaz. Hocayı napicaksin? Sorunu sor
Her yerde bulursun bol bol varlar o işte iyi para varmış
O oe plaza da esrr çekiyor kızı yasindakilerle
@orucbey34 sen nereden biliyosn
Yahshshs
ekolu mic varsa yardımcı oluruz
adnan oktar alırdı seni aslında bak 😂
Buyur canım evladım
Jdjdjdjd
2016 yılından beri eğitme lik yapıyorum cocogun anlat bakayım derdini
Ne bileyim ya çok iyi niyetliyim kimse benle anlaşamıyor sanirim bı hoca anlardı beni
Bu terslikte bir iş var 🤷çok iyi niyetli lerle saf olduklari içib kolay idare edildikleri için herkes çok çok iyi anlaşır genelde 🤔 sen gerçekten iyi niyetli misin 😈
İyi niyetliyim akıllıyim ama ters biriyim biraz da ondan kaçıyorlar
Ters biriyim derken?
İyiyim ya hani en ufak şeyde problem buluyorum melek gibi davranıyorum djdjd
İnsanlar bunla uğraşmıyor
Şeytan da melektir mesela ben severim 😈😂🙏
Hatipoğlu iyi bir hocamı
Öyle birini istiyorsan senin burada ne işin var :d
Ankara dan mısın
Hye
Abartmasak mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?