14 gü

Bursa’da kedimle birlikte kalabileceğim uygun ve güvenli otel ya da pansiyon var mı?

Arkadaşlar ben 5 gün önce evden ayrıldım bazı sebeplerden dolayı şimdi geri dön falan yazmayın bilmediğiniz şeyler var kaçmadım tekrar söylüyorum ayrıldım annemle babamla iletişim halindeyim zaten bu arkadaşımda kalmayı ben teklif etmedim ona o ısrarla sokakta bırakmam seni gel sen benim kız kardeşimsin dedi kedim var dedim sorun etmedi hala etmiyor onu sorun ama ilk gün mesela sabah kahvaltı yaptık öğlen o açıktı yedi evli bu arkadaşım bu arada akşam oldu eşiyle birlikte bahçeye çıktılar saat 12'de geldiler film izleyelim mi dediler benim tadım yok dedim siz izleyin ben o arada ağlıyorum tabii sorundan dolayı kahkahalar atarak komedi filmi izlediler yanımda film bitti saat 3 gibi yanıma geldi kanka takma kafana sen acıkmadın mı dedi bir şey yemedin canım istemiyor dedim o saat olmuş aklına sormak anca geliyor dünde kahvaltı yaptık akşam yemeğine türlü yapmış ben yemem asla türlü siz yiyin kanka sonra yerim canım istemiyor dedim o ara makarna yediler gece saat 3'te benim karnım açıktı ya dedi gitti mutfağa hazırladı kendine geldi salona TV karşısında yedi bugün de sabah kahvaltı faslı bitti yarım saat önce kendine yine tepsi hazırladı yedi akşama yemek yapmam ya kanka canım istemiyor enişte de aç değil çocuklar da yedi dedi sen bilirsin dedim benim kediyle kalabileceğim bir otel var mı en azından birkaç gün Bursa'da yaşıyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi

Bursa’da kedimle birlikte kalabileceğim uygun ve güvenli otel ya da pansiyon var mı?