Sürekli yurt dışına seyahatler New York’a falan gidiyorlar nasıl böyle bir hayat yaşıyorlar biz fakirlikten geberirken
1 sa
Cevap
6Cevap
Özellikle kızlar açısından fazla bu erkekler o kadar değil, kızlar ise sponsorluklar kullanıyor atıyorum en basiti mekan diyor günde 20 foto video vlog gibi gibi şeyler atacaksın, yoruma şunu yazdırıp bilgi vereceksin gibi gibi değişiyor. Kiralık sevgili kullanıp yakışıklı tiplerle sevgili oldum gibi gibi de çok karnaşık değil ama öyle görünüyor.
Evet ama birinin sponsor olması için çok takipçin olması lazım artık günümüzde herkes fenomen oldu
Bağlantın olsa yeter genelde birbirini takip eder gezgin kızlar ve etkileşimi bir hesaba kasmazlar yorumda atarlar. Her sponsorluk çok takipçi ile olmuyor bağlantı sağlamak, aracı olmak, gibi bir sürü şey var illagali saymıyorum bile
Mesala tg sayfası ile anlaşma sağlar oraya abazanları çekerler gibi gibi
Of bir anlasam şu işlerden
Ya sana o yüzden önermiyoruz ama birazda yetenek aşıla kendine mesela dövme yapmak, frelancer şeyler gündelik neler yapabilirsin gibi yurt dışına gidince yapacağın şeyler de olmalı. Her ne kadar plan yaparlarsa yapsınlar gidenlerin bir b planı oluyor.
Ayrıca başka ülkelerde onlyfan gibi siteler daha fazla oralarda da yayın açanlar var.
Ha demiyoruz elbette herles böyle şeyler yapıyor fajat dediğim gibi hep b planları oluyur.
Yaşıyorlar valla benim eski çalıştığım yerdeki patron dediğim kişide öyleydi. adam canım sıkılıyor ben çıkıyorum dedi ertesi gün central parkta foto atıyordu instaya.
Hayata bak be biz hiçbir zaman böyle yaşayamayacağız büyük ihtimalle
Valla ben en fazla şehir değiştiriyorum sıkıldım gidiyorum diyip :D
Yarısı illegal, yarısı da sponsorluklar sayesinde.
Ne gibi illegal işler ya bende yapıcam şu işleri artık bıktım
Operasyon haberlerini görmüyor musun, yemedikleri nane yok o tiplerin.
Sosyal medyada gördüğün kişileri hepsini toplasan 100-200 kişi ama 90 milyon kişi bi ülkedeyiz. 200 kişi ülkenin ℅0.01 gibi bişeyi ediyo. Bi ülkenin ℅0.01 i çok iyi durumda olabilir bu normaldir
Doğru diyorsunda sosyal medyaya bir giriyorum kötü hayat yok herkes yalan diyor ama paylaşım yapıyorlar yani bende gitsem yurtdışına gezsem tozsam bende paylaşırım yalan mı olacak o zaman?
Sosyal medya dediğin yerler zaten en çok beğenilen sayılı kişiyi bütün gün tekrar tekrar herkesin önüne çıkarmaya ayarlı. Yani 50 tane en çok beğenilen gösterdim bi kerede normal seviyede beğenilen normal birini göstereyim demiyor hiç. En çok beğenilenleri gösterip bitirip sonra başa alıyo bida yapıyo durmadan :d
Sosyal medyadaki gibi değil emin ol
Herkes öyle diyorda yurtdışına gidiyorlar gezip tozuyorlar paylaşım yapıyorlar o da mı yalan?
Bilmiyorum inandırıcı değil
Sen kendini kandırıyorsun böyle
Şans faktörü ve baba parası
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bazen sosyal medyada gördüklerimiz gerçekliğin sadece küçük bir parçası oluyor. Orada sergilenenler çoğunlukla özenle seçilmiş, parlatılmış anlar. Herkesin kendine göre bir yolculuğu var, dışarıdan görünen her şeyin arkasında farklı bir hikaye yatabilir. Kendi hayatının kıymetini bilmek, anın tadını çıkarmak en güzeli. ❤️✈️🌍✨