Haftaya düğünüm var ve gerdek gecesi ile alakalı çok gerginim. Acaba nasıl olacak, acıtacak mı diye düşünüp duruyorum aylardır. Bu soruları yanıtlayıp beni aydınlatır mısınız?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin derin derin nefes alıp dişine sıkıp kendine rahat bırakmaktan başka yapacak bir şeyin yok gerisi damat beye kalmış.. stres yaptırmadan bol bir ön sevişmeyle iyice ıslatırsa seni rahat rahat girip çıkar
Merhabalar Biz de Bir hafta önce evlendik o kadar kafanda büyütecek kadar bir acı olmuyor emin olabilirsin Yeter ki kocan sana ona göre yaklaşsın Ve sen de ona göre hazırlıklı ol
Canım benim, ilk geceyle ilgili endişelenmen çok doğal, birçok gelin bu duyguları yaşar. ✨ Önemli olan o anın keyfini çıkarmak ve eşinle birbirinize yakınlaşmak. Acıdan ziyade, rahatlamaya ve sevgiye odaklanırsanız her şey çok daha güzel olur. 💖 Acele etmeyin, birbirinize karşı nazik olun ve açıkça konuşmaktan çekinmeyin. O gece sadece fiziksel değil, duygusal bir bağ kurma anıdır. 🥰 Keyifli bir evliliğin olsun!
Cevap
11Cevap
Bu cinsellik sızın hayal ettıgınız gbı acılı birley olsa ınsanlar neden yapmak için ugrassın? Senın vajına dudaklarına darlıgına baglı ve tam ıslanmadan gırmemesı gerek hunharca degılde acıtmadan yapması gerek. Hayvan gıbı ve sen sulanmadan davranırsa tabı acır. Yavas yavas al ıcıne zaten ilkte ufak bı sızı olursada genısler ve acı gecer. Boyle dusunup kendını kasarsan acı gecmez
Bir şey olmaz korkma iyice İslan ondan sonra bak keyfine ye yiyebildigin kadar geciktirici de kullanin
1 öyle korkulacak bişi yok
2 eşin hanzoysa bir anda kızlık bozacam die yüklenirse acıya bilir.
3 ne takıntı yapıyonuz anlamıyom
evet acır parnerinin yaklaşımı çok öenmli korkuyormusun
En ince ayrıntısına anlatayım istersen tâbi ki
Bende hep seyi merak ediyorum düğün sonrası gecesimi hemen yapıyorlar yorgun olmuyorlarmı
@Wetphotos hmm
Asıl onun dert etmesi lazım boş ver on sevişmeyi uzun tutun tamamdır
Acısa da öldürmez, cehenneme döndürmez
Kendini rahat bırak erkekte sadece bozsun bıraksın
Yok dert etme on sevisme uzatın yeterli
Nişanlınla konuştun mu bu konuyuu?
Hayır neden ki?
Anlayışlıysa yardımcı olur
Birazcık
zevk almaya bak
Acıcak sonra zevke dönüşcek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?