14 gü

Köyde büyüyen deneyimsiz bir kız olarak şehirli, havalı bir erkeğin yanında ezik mi dururum?

Arkadaşlar ben köyde büyüdüm. Tabii ki internet var, eskisi gibi hiçbir şeyin bilinmediği mahrumiyet durumu yok. Ama mesela birçok şeyi hiç deneyimlemedim, sadece gördüm. Burada aklınıza yanlış şeyler gelmesin. Mesela waffle gördüm ama hiç yemedim. İçki gördüm ama hiç içmedim. Çok çeşitli kıyafetler gördüm ama birçoğunu hiç almadım giymedim. Hiç denize girmedim hiç tatile gitmedim. Hiç sinemaya gitmedim hiç konsere gitmedim. Hiç balık yemedim. (Ton balığı yedim sadece) Hiç Starbucks’a gitmedim hiç restoranda yemek yemedim. Hâlâ köyde yaşıyorum.

İstanbul’dan talibim var. Instagram’dan baktım adamın havalı duran bir hayatı var. İşi gücü iyi. Acaba bunları duyunca beni ezik mi bulur? Kendisi bilerek isteyerek köyden ailesinin seçtiği biriyle evlenmek istemiş. Daha önce kendi istediği kişiyle nişanlanmış ve türlü türlü sıkıntılar olmuş.

Ya adamın yanına yakışmazsam veya sosyal çevresinde bilmeden onu küçük düşürecek bir şey yaparsam?

Köyde büyüyen deneyimsiz bir kız olarak şehirli, havalı bir erkeğin yanında ezik mi dururum?