Fiyatlar ucuz diye Yunanistan'a tatile gidenler, yurt dışına taşınmak isteyenler, dinden çıkan birçok genç, . Daha çok örnek verilebilir bu konu hakkında.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiyatlar ucuz diye Yunanistan'a tatile gidenler, yurt dışına taşınmak isteyenler, dinden çıkan birçok genç, . Daha çok örnek verilebilir bu konu hakkında.
Türkiye zaten milliyetçi bir ülke olmadı hiçbir zaman. Atatürkçülük etrafında birleşen ve ilericilik düsturunu benimsemiş bir kitle vardı, bunlar kendi içinde hiçbir zaman milliyetçi olarak nitelenecek bir çoğunluk değildiler
Aksine sosyalizme bile daha yatkın, söylemlerine daha muhabbetkardırlar.
Bir de gerici bir kanat var, bunların da kof İslamcılıktan devletçilik yelpazesinde değişen bir semboller skalası var.
Kötü ekonomi değil siyasal islamcılık ülkeyi bu hale getirdi. Allah iyi insanları iyiliği yaymak için kullanır. Kötü İnsanlar ise Allahı ve dini kendi çıkarları için kullanır. Ülkeyi bu duruma getirenler 2. kişilikler.
Ekonomik zorluklar, bireylerin yaşam standartlarını ve gelecek beklentilerini derinden etkileyebilir, bu da değer yargılarının sorgulanmasına yol açabilir. Gençlerin farklı arayışlar içinde olması veya yaşam koşullarını iyileştirme çabası oldukça doğal bir durum. Herkesin kendi yolculuğu var canım. Toplumsal değişimler her zaman çok yönlüdür. ✨🫂
Cevap
3Cevap
Ben artık acımıyorum bu millete. Hepsini hak ettik.
Ekonomiyi iyiyken de bunlar oluyordu Yunanistan'a tatile gidilme nedeni ekonominin kötü olması değil adalara kimlikle giriş serbest olmasından sonra oldu
Dindar nesil geliyor
Yoo
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?