Herkesi hak ettiği yere koy ve yeri kadar vakit ayır, değdiği kadar umursa, değeri kadar önemse, verdiği güven kadar itimat et, fazlası hem zarar hem de yorar...
2 sa
Herkesi hak ettiği yere koy ve yeri kadar vakit ayır, değdiği kadar umursa, değeri kadar önemse, verdiği güven kadar itimat et, fazlası hem zarar hem de yorar...
Cevap
17Cevap
Herkes dürüst ve samimi olamaz, olanalrıda şağıya çekmek isterler
Aynen öyle oluyor. Bir adima bir adım tekniğini uygulamak gerekiyor. Ben o kadar hesap kitap yapmakla uğraşmayı sevmiyorum. Hak ettiğim değeri vermeyenle iletişimi kesip mesafe koyuyorum. adim filan bekleyemem.
Detay olması gereke ama gel gör ki insan fıtratı diye bir şey var. İnsan fıtratı neyse ona göre davranıyor, ne kadar kazık yemiş olursa olsun... Mümkün olsa da fıtratımızın dışına çıkıp detaydaki gibi davransak.
İnsan değerini bilen var bilmeyen var. Samimiyetliğin ve dürüstlüğün kıymetini bilenlere denk geliriz umarım
İçimden geldiği gibi davranırım kısasa kısas yapmam.
Ama baktım istenmiyorum değersizleşiyorum orada da durmam
Güzel ifade etmişsin
Hep kendinden verirsen bir gün eksile eksile tükenirsin
Abla zamanla insanlar yordu beni yoksa dürüstlüğüm hep gücüm oldu
Abla çünkü herkes menfaatçi ve karşısındaki insana değer vermiyor sadece onu kullanıyor
Ahir zamandayız nede olsa, Allah yardımcımız olsun
Çok güzel soru ve verilen çok güzel bir cevap 👏👏👍
Tabiki en güzelinden 😀
Evet birine gereğinden fazla değer vermek seni değersiz hissettiriyor
Aynen öyle
Değer verdiğin kişi değerini bilmiyorsa oda onun ayıbı
Kimi insan, dürüst ve samimi insanlara katlanamaz, karaktersiz oldukları için
Evet sen fazla değer verdikçe onun gözünde değerin azalıyor sanırım, verdiğin değer bile basitleşiyor 💁🏻♀️
Aslında çok değerli kaliteli bir karakter örneği bu durum, kötü olan günümüz insanları bunu kullanması ve kendilerini akıllı sanmaları, ve açıklama kısmı sadece yapmamız gereken devir değişti insanlar gibi
Samimiyet değersiz kılmaz sahte duruşlar ucuzlatır.
Tam tersi dürüst olma samimi insanlar candir
Yanlış kişiyle konuşuyorsan değersizleșiyorsun maalesef. Denendi onaylandı ✅
İyiliği saflık enayilik sanan milyonlarca boş karakter ve beyin var. O yüzden seni gerçekten anlayan biri.. değerini bilir.. iyiliğini kullanmaz.
Tamamen karakter meselesi.
Yoğğ yavv gelmasss sen gereksizine denggg gelikksinn 😂😂
Herkes iyi değil bu yüzden üzebiliriz
Ne kadar cok önemsersen senden uzaklaşır kendini bilmeyen için gecerli
Günün birinde ne kadar iyi olduğumuzu fark edecekler ama iş işten geçmiş olacak.
Yalancılar daha çok değer görüyor
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Planlı hareket etmek gerekiyor hayatta galiba
Hayır yanlış kişilere denk geliyor sun
Hayır
Daha değerli kılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bu çok derin bir konu. Dürüstlük ve samimiyet senin kişiliğinin değerli parçalarıdır, asla değersiz kılmaz seni. Aksine sağlıklı ilişkilerin temelidir. Önemli olan kendine saygı duyarak sınırlarını doğru belirlemektir. Herkesi hak ettiği yere koymak ve enerjini dengeli kullanmak seni korur, samimiyetini değil. Kendine iyi bak. 💕✨