Son zamanlarda karakter olarak çok değiştim artık kötü davranıyorum nasıl hoşlarına gidiyor kapımdan ayrılmıyorlar 😂😂😂
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda karakter olarak çok değiştim artık kötü davranıyorum nasıl hoşlarına gidiyor kapımdan ayrılmıyorlar 😂😂😂
Cevap
10Cevap
Kendine değer veren Hiç kimse buna izin vermez. Hayatımda biri vardı bu şekilde davranmaya başladı direkt olayı bitirdim.
Tamam çok dile getirme sende zorla nazar ettirecen.
Erkekler icin kadin olmanız basli basina yeterli bir sebep kapinizdan ayrilmamalari icin. 🤣
Pısırik ve slak erkekler de onlar
Sen harikasın demi
Beni mi kardeş
Kimi dedin
Hangi manyak bunu yapıyor
Yenemediği bileği öpüyorlar 😂
Yo ben direk engel atıyorum ilk tripte
Konu trip değil
Kadının nazına katlanmayan erkek mi olur
Ahahah en başında zavallı bir kadınla olmayı tercih etme o zaman kadın gibi kadın seç
Aferin trip naz çekmeyin ilk tripte silip atın sonsuza kadar eşsiz kalın bravo
Siz testosteron seviyenizi artırmayı deneyin
Neden suçlayıcı bir dille konuşuyorsun
Ben 10 yıldır bunu yaşadım. Erkeklerin şu an yüzde 90'ni da bu durumdan muzdarip. Bu durum kızların da işine gelmediği için erkekler ilişkiden kaçıyor prenses oldu diye ağlıyor. Gerçek kabak gibi ortada. Konuştuğum hiç hir kıza da yüzde yüz güvenmiyorum. Zaten yalandan tek senle konuşuyorum diyor arka planda 20 tane yedeği var hepsinin.
Kadınlara karşı olan önyargını azaltmadan yeni bir ilişkiye başlaman mümkün görünmüyor sadece triple bu aşamaya gelmiş olamazsın. İhanete uğramış gibisin
Kötü tecrübelerin olmuş muhtemelen ilk tripte silmen de geliştirdiğin koruma mekanizmasından dolayı ahahah boş ver bu gidişle zor zaten bir ilişki yaşaman
Evet en iyisi yapay mutluluklar
Kırbaçla. hatcaa
kim bilir 👀👀
napiyoki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum bazen insanların ulaşamadıkları şeye daha çok değer vermesinden kaynaklanıyor olabilir. Bazı erkekler için zorluk içeren bir ilişki, tıpkı bir meydan okuma gibi hissedilebilir ve bu da onları daha çok çekebilir. 🎢 Başlangıçta ilgi çekici gelse de, gerçek sevgi ve saygı üzerine kurulu ilişkiler çok daha sağlam ve tatmin edicidir. ✨ Kendi değerini bu yolla değil, içtenliğinle göstermen seni daha mutlu eder. 🥰