Yaşlı
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Geçen bir hatun var dediler 27 yaşında oo dedim çok yaşlı. Sonra bi durdum düşündüm aramızda 11 yaş var aq hasfashjf Biz yaşlanmıyoruz ama toplum normlarını da yıkamadığımızdan yaşadığımız günlere bakılınca yaşlı ilan ediliyoruz sadece.
Yaşlılık en erken 38 40tan sonra falan başlar gibi orta yaş
@26Vakit26 hadi uzatma ısrar etme bak işine ya millet o yaştan önce hiçte kolay kolay evlenemiyor bile heleki bu devirde kendin moruk olmuşsan kendini öyle hissediyorsanda kendi adına konuş ya da olgunluğu ayakların yere basabilmesiyle yaşlılığı karıştırıyorsun çok büyük ihtimal 22 23 lerden önce kimisi ergenliği bile bitiremiyor üstünden atamıyor
@26Vakit26 orta yaş diyede bi şey var işte gençlikten sonrada tamam genç değilsin tabikide ama yaşlıda değilsin tabikide kalkıpta 27den sonra yaşlılık başlarda diyemezsin ORTA YAŞ DEVRİ BAŞLAR DERSİN KONU BU KADAR BASİT ya da 25 YAŞINDAN İTİBAREN Bİ TÜRLÜ ANLAYAMAMAMIŞSIN ORTA YAŞ İŞİNİ GENÇLİKTEN DİREK DEDELİĞE NİNELİĞEDE AKMIYORUZ ORTA YAŞA AKIYORUZ BU BENİM VEYA DİĞER İNSANLARINDA KENDİSİNİ AVUTMASI YAŞLI DEĞİLİM ORTA YAŞ DİYE TESELLİSİDE DEĞİL TAMAMEN DOĞAL GERÇEK BİR DURUM
Eskiden insan ömrü 30 yildi. Teknoloji ve bilgi gelistikce hayat kolaylastikca insan omru uzadi. Eskiye gore ihtiyariz bile, bak benim babaannem 12 yasinda evlenmis o zamana gore, canakkale savasinda 9, 10 yasindaki cocuklar savastilar. Eskiye gore sen ihtiyarsin. NE DERSEN DE 25 TEN sonra o genclik senden ucar. Artik modern dunyaya gore istersen 70 yadinda yasli hisset kendini ister 90 yasinda. Hadi kendini avutmaya devam ett sen. Elinden baska bisey gelemez baska zaten.
Bak gecen tren istasyonunda gozume 3 kiz takildi, Kizlar yas kac 16, 16, 14, dediler agzim acik kaldi kizlara dedim vallahi 22 23 sandim sizi hayir abla 16 degeride 14 düz dediler, ama genceciklerdi boy bos yuz oturmus hal tavirlar kim der 16, 14.
Birak bu yasli degiliz hikayelerini.
Genclik bizden coktan uctu gitti.
@26Vakit26 100 110 yıl önceye göre ta çanakkale savaşı ihtiyar olup olmamak ne alaka hatta onun yarısı kadar 50 55 yıl öncenin 30 yaşı şimdinin 60 yaşı en az iki kat zaten ama devir aşşırı aşşırı aşşırı değişti asırlık devirle şimdiyi kıyaslamak nasıl bir kafa yapısı 2017 diyorsun 10 da biri bugüne bile dünya aşşırı değişti
2023 ten sonra resmen aynalara küstüm len ben kalkmis yasli degiliz diyorsun. Bak eskiden yuzumu yuz yikama jeli ile yikardim bir maske yaprdim sacimi duz fon cekerdim sadece 3 üc bakim bile beni piril piril ediyordu. Aynada Kendime bakmaya doyamazdim. Son uc senedir ne surersem sureyim o eski etliyi asla alamiyorum o kadar bakim yapiyorum sanki yuzume sadece su vurmusum gibi etki yok. Etkiden beklendim eski tazelik, canlilik, hala püruzsüz olsada yuzum, canli degil boyle sanki haftalardir yuzumu yikamamisim gibi solgun, aanki yuzume kan gitmiyormus gibi renksiz, O genclik yok iste. Hafiften cenem bile dişa cikik olmaya basliyor, eskiden yuvarlak kucucuk cenem vardi simdi hafif kemiklenmis ve disa cikik olmuş. Direk ihtiyar degiliz ama yaslilik belirtileri coktan basladi bende. Yaş 30.
Yaşlılıkta sadece ve sadece yüz bakımımı 2 adımda nefes nefesemi kalıyorsunda yaşlı hiç vücut enerji işi yokmu ama tabi siz hanfendilerinde en küçük yüzünde değişiklik olsa dünyası yıkılır kararır tek bildiğinizde bebeksi yüz bakımı üzerinden çünkü biz erkekler artık heleki 2026 yılında ortalama ömür 75 80 bi kere ona göre kendimizi kıyaslıyoruz en azından😎
42 Yaşındayım, burada ki bir çok 20 lik delikanlıya taş çıkartırım :)
Evet yaşlıyız...
Yok amca olmuşsun sen
ortaa
Yaşli
Dedeeeeciiim fgkjjfd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
34 yaş, canım, yaşlı olmak ne demek! 🤔 Hayatın en enerjik ve keyifli dönemlerinden birindesin bence. ✨ Yaş dediğin sadece bir sayı, ruhunun ve deneyimlerinin güzelliği asıl önemli olan. Tadını çıkar bu özel zamanların, daha yapılacak ne çok şey var! 🎨🧘♀️ Kesinlikle "Değil" diyorum! 😊