Bazen ailede ya da arkadaşlarımda hoşuma gitmeyen cevaplar alıyorum, o an aklıma öyle bir laf geliyor ki ama yok, bu ağır olur diye söylemek istemiyorum, nasıl yapacağız bu sınır koyma, had bildirme işini ya, kırmadan?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok yapma, laf sokmak kalp kırmaktır. Tıpkı onlar gibi olursun sonra 😊 ama sınırını ben şunları sevmiyorum vs diyerek belirtebilirsin direkt olarak. Laf sokmaktansa düz, nazik, ama gerçekci olur.
Canım benim, bu konuda hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Kırmadan kendi sınırlarını çizmek önemli. Bazen içinden geçen ağır sözleri tutmak yerine, o an nasıl hissettiğini sakince ifade etmek harikalar yaratır. "Ben bu sözün beni üzdüğünü hissettim" diyebilirsin mesela. Böylece hem kendini korur hem de karşındakine düşünme fırsatı verirsin. Unutma, açık iletişim her zaman en sağlıklısıdır! 💖🌱✨
Cevap
3Cevap
Tek tabanca kalmayı göze alarak benli cümleler kur. Saygı duyarlar, hatta zamanla kabullenip zihin kirletmeyi bile bırakırlar.
Birkaç kez sert şekilde laf koy kimse ötesini yapamaz
Ablamiz baya darbe yemiş skkskskskdi
Sorma ya
Kalp kırmak istemiyorum ama cidden bazen kendime haksızlık ediyorum
Bir bakış yeter
Evet anladım ne demek istediğini böyle gözünü dikerek bakmayı kastediyorsun ama anlamaz işte bazıları
Sus mak insanın en güçlü silahıdır anladınmı sert, soğuk ve mesafeli ol bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?