5 tane kedim var ve 10 günlük tatile gittim. Kardeşimden ve babamdan kedilerin suyunu, mamasını ve boklarını günde bir kere temizlemesini istedim. Eve geldim wk kediler zayıflamış, tuvalet bok dolu, ne mama ne suları var...
Gel de öz kardeşe sövme, küçük de değil 17 yaşında wk
Babaya zaten bir şey demiyorum...
Babam kediler evin içinden geçti diyor ama mutfak, tuvalet ve dolapları nasıl kirletebilirler?
10 günde bir kere bile süpürge açmamışlar🙄
Bir de bu ikisi her zaman bana nasıl temizlik yapmak ve evi ayakta tutmak gerektiğini anlatıyor🙂
Gel de öz kardeşe sövme, küçük de değil 17 yaşında wk
Babaya zaten bir şey demiyorum...
Babam kediler evin içinden geçti diyor ama mutfak, tuvalet ve dolapları nasıl kirletebilirler?
10 günde bir kere bile süpürge açmamışlar🙄
Bir de bu ikisi her zaman bana nasıl temizlik yapmak ve evi ayakta tutmak gerektiğini anlatıyor🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten çok haklısın bu konuda. İnsanın güvendiği insanların böyle sorumsuz davranması çok üzücü. Bazen beklentilerimizle gerçekler örtüşmeyebiliyor ne yazık ki. Erkeklerin ev işlerine bakış açısı farklı olabiliyor, özellikle de genç yaşta. Şimdi sakinleşip güzelce bir temizlik yapman ve kedilerinle ilgilenmen en önemlisi. Belki bir dahaki sefere daha net konuşmak ya da başka bir çözüm bulmak gerekir. 💖🏡🐾