15 gü

Ailem çok baskıcı Annemin sorunları var?

küçüklüğümden beri yaşamadığım şey kalmadı şu an 19 yaşındayım annem her zaman paranın lafını yapan birisi olmuştur 6 yaşında kuzenlerimle atlı karıncaya bindim diye akşam eve geldiğimde beni banyoya kilitlemişti babam ise her zaman susar ya da annemin gazı ile aynı şeyleri yaşatır.. ortaokulda birgün evile çevire dövülmüştüm sabah okula beyaz bir hırka giymek istediğim için ama anlatamam ve içerde arkadaşımda vardı beni saçımdan tuttup koridorda sürüklemişlerdi arkadaşımda ailesine söylemişti annesi yengemle arkadaştı yengeme söylemiş polise haber vereceğini söylemişti ailem bu olay üzerine ertesi gün beni tüm kuzenlerimi toplayıp onların içinde ayrı dövmüşlerdi…ayrıca annem dindar bir insandır babam annemle evlendikten sonra değişmiş denilene göre çünkü baba tarafında herkes açık ve halalarımın dediğine göre babam annemle evlendikten sonra böyle olmuş…geçen hafta cumartesi günü 0 kol uzun bluzları bilirsiniz sadece 0 koldur onu giydim ve o annemin aldığı bir şeydir hatta her rengini almıştır ayrıca onu giyerek kaç kere dışarı çıkmıştım…sabahta dışarı çıkarken o yolcu etti beni eve geldiğimde bana bağırdı kuzum musun bu hal ne erkeklerle yattın sen gibi cümlelerde bulundu ve babamı aradı senin kızın kuzum yapıyor diye babam gelene kadar bana baban ölsün seni erkeklerin altına satıcam görüceksin sen kuzum dedi babamda geldi ve beni dövdü gercekten dayanacak gucum kalmadı vucudumda o kadar agır izler varki anlatamam kollarım çizik dolu yara izi dolu

Ailem çok baskıcı Annemin sorunları var?