Merhabalar bir şey dert ettim ben mi yanlış yaptım veya ben mi abartıyorum hamilelikten ötürü farklı mı bakıyorum bilmiyorum yazmak istedim.
Ablamın kredi borcu var birkaç yerden, birini kapatmak için başka çekti kapatmadan harcadı vs vs şimdi çıkmazda benden istedi sen çek ben her ay sana öderim diye ben yurt dışında yaşıyorum... ben de kabul etmedim, beni hiç o topa atma diye ki tek başıma karar vereceğim bir durumda değil, eşime de danışmam gerek ortak yaşam içindeyiz sonuç olarak ne ben ne o kafamıza göre habersiz hareket etmiyoruz...
Sanki ablam soğuk yapmaya başladı kabul etmedim diye... Hem hayatımda hiç krediye bulaşmadım bu yüzden istemedim hem TL kazanırken her ay nasıl bana € verebilecek bir gün bile geçirse birkaç hafta beni komple sarsacak, benim de taksitlerim var kira ödüyorum vs vs...
Kabul etmemekte yanlış mı yaptım veya kabul etmedim diye tavır hak ettim mi?
Bu arada acil bir şey için de çekmedi kredileri, tamamiyle kıyafet marka lüksiyet içindi... Kendim düze geçince yardım etmeyi düşünüyorum üç beş neyse artık ama kredi çekmek fazla, benim için günahı da var...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer