Evlenirken çeyiz alışverişini neye göre planladınız, altın mı eşya mı aldınız?

Evlenirken çeyizi neye göre aldınız? Altın almak çeyiz almak dolar almak her bir şey stok oldu ya bizde malum. Küçük bavul gördüm 589'a aldım. İçine de su bardağı, mini şef bıçağı, kendim çay içmesem de 12'li çay bardağı, kahve yanı bardağı alıp koydum. Bir benzin parası. Altın oynak. Kenarda para varken ufukta eş olmasa da koydum bazı bazı başka eşyalarım var mesela yani ikinci el. Beyaz eşya da var eve çıkmıştım önceden. İkinci el olması umurumda değil. Kızlarla konuştuk. Biri 9 aylık evli hâlâ evine giden geleni var eşyalar alıyor biriyle konuştuk 3 haftalık evli ona da habire geliyorlar gelen de eli boş geliyor. Ben şimdi evlenmedikçe aile evinden ayrılmam. Çok kafam saran kızlar olur gökten gelirler o zaman olur. Kafam saran erkeği bulması daha da zor. 10 erkekten 1'i sapık 1'i cinsiyetçi 1'i toksik 1'i evlilik düşünmüyor 1'i evli 1'i ailesinin sözünden çıkmıyor 1'i ekran bağımlısı 1'i hayatta olmak istediği yerde değil 1'i parayı eritiyor 1'i hazır. O yüzden insanlar napıyor bulduğunu düzeltmeye çalışıyor.

Evlenirken çeyiz alışverişini neye göre planladınız, altın mı eşya mı aldınız?