5 yildir ayni renkte takiliyor, cok yakisiyor. tesekurler yorumlar icin:)
Buğday tenli veya esmerlere sarı saç gider mi?
5 yildir ayni renkte takiliyor, cok yakisiyor. tesekurler yorumlar icin:)

Saç rengini ten rengine göre seçmek çok fazla avantaj sağlıyor. Hem yaşınızı daha genç gösteriyor hem de yüz güzelliğinizi arka planda bırakmıyor. Ten rengine göre seçilmeyen saç rengi çok fazla dikkat çekiyor ve yakışmıyor.

Esmerlere açık sarılardan ziyade karamel, altın, küllü, koyu sarı tonları daha çok yakışıyor. Yani saçlarınızı platin yaptırmak yerine, platini uçlarınızda tercih edebilir diplerinizde daha koyu sarı tonlarını tercih edebilirsiniz. Ombre kesinlikle tam size göre :)

Siyah saç kesinlikle sizin için en doğru tercih olabilir :) Oldukça asil ve havalı bir saç rengidir. Modası hiçbir zaman geçmez. Hem yüz güzelliğinizi ön plana çıkarır hem de cilt renginizle oldukça uyumludur.
Saç rengi seçerken nelere dikkat etmeliyim diyorsan buraya da göz atabilirsin: Saç Rengi Seçerken Dikkat Etmemiz Gerekenler Neler?

Palette Deluxe 8-65 Kahve Köpüğü tam da ten renginize uygun tonlarda. Saçlarınız koyu renkse açıcı kullanmadan uygulayıp, daha koyu tonlar da elde edebilirsiniz. Daha açığı çok fazla dikkat çekecek ve yakışmayacaktır.
Palette Deluxe yağ bakımlı bir saç boyası olduğu için saçlarda yıpranmalara, sertleşmelere sebebiyet vermez. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları derinlemesine besleyip, nem kazandırır. Saç renginizin uzun süre kalıcı ve parlak olmasını sağlar. Renk pigmentleri de çok iyidir, sürdüğünüz anda boya tutmaya başlıyor :)
Palette Deluxe saç boyası deneyimi için buraya da bakabilirsiniz: Palette Deluxe Eşsiz Yağ Bakımı Serisini Deniyorum: İstediğin Renk, İstediğin Sen!
esmer, bugdaya sari sac daha cok yakisir. beyaz tene ise kahve tonlari :-). beyaz tenli birinin sari sac kullanmasi icin solaryuma girmesi lazim. bir cok artiste baktiginda bunu gorursun. hepsi solaryuma girer :-).
soyle bir sey var. ben esmerim. saclarim findik kabugu. acik bir renk. sari degil elbette. lakin sariya cok yakin bir ton.
esmere acik renk yakismasi icin o esmerin teninin soguk sicak olmasina bakmak lazim. mesela benimki soguk bir ten. o yuzden sari isilti olmuyor. kullu kattiriyorum. azicik ta bakir. cok cok az ama. cogunlukla kullu.
dore isilti kullanmadigin surece yakisacaktir. kullu acik kumral, kullu findik kabugu gibi renkler kullanabilirsin.
tenimin soguk veya acik oldugunu nerden anlayabilirim:) cok sagol yorum icinde
ben o beyaz tenlileri yazin goruyorum :-). butun gun azicik bronzlasayim diye kipkirmizi akrep gibi dolaniyorlar :-). bilmem kac faktor pesinde dolaniyorlar. yalansa yalan diyin :D. plajdakilerden belli.
dore parlamalari kullanmak istiyorsan, dirseginin icindeki damara bak. dur sakin bicakla kesme :D. rengi mavi olmali. eger yesilse kullu renk iste. azicik ta bakir.
yok maviyse dore attirabilirsin. fakat mavi olmasi dusuk ihtimal.
aynen katiliyorum:) ama benim sevdigim kiside beyaz tenlilerden hoslaniyormus, o yuzden gicik kapiyorum:)
ozur dillerim ya yine birsey sorucam dore nedir, bakir nedir, sac renginde degilmi? ingilizceye cevirmem lazim bunlari :( kuafora gidip bunlar bunlar diyemem o yuzden iyi anlamam lazim:)
ben de senelerce uzun boylu diye dolandim. nisanlim gayet uzun degil :-). bakma sen o laflara.
kuafore soyle soyle. findik kabuguna kullu kumral katsin. findik kabugu kendinden bakirlidir. yani sadece icine kullu kat diyeceksin. bakirin yogunlugunu alacak ;).
findik kabugu diye bir renk yoksa onlarda ultra light ashy brown with little light auburn dersen anlarlar bence.
umarim oyle olur dilde kalir:)
tamam cok tesekur ederim:)
cok acik degil dimi resimdekiler:)
tamam:) cok tesekur ederim, teni daha acikmi gosteriyor, yoksa daha koyumu?
cok tesekurler:)
yok daha degil :)
Esmersen sarı kesinlikle yapma. Çok aşırı basit duruyor tarif edemem yani.
Koyu karamel. Bundan daha açığını asla düşünme.
link
sanırım bu link
Cevap
6Cevap
buğdaya gider esmere gitmez esmerler aynı çingeneye benziyor sarı yapınca
koyu tenli kızlar saçlarını sayıya boyarlarsa latin kızları gibi oluyorlar :D
nicki minaj gibi olmada :D
^^
Iyy gitmez. Sakın boyama. Görüntü kirliliği.
bence hiç uğraşma orjinal olarak kal
link atamıyorum ama parlak sarı işte altın gibi.
Hayır, gitmez tabiki de.
Öhh midem.
Yakışmıyor bence
hyr kötü durur saçin
hayır 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar