Kalbimdeki tahtını beğenmeyip ayaklar altına serilmeyi kendine layık görenleri Allah’a havale ediyorum. Bir zamanlar Allah’a emanet ederdim..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbimdeki tahtını beğenmeyip ayaklar altına serilmeyi kendine layık görenleri Allah’a havale ediyorum. Bir zamanlar Allah’a emanet ederdim..

Evet, hayatımda beni gerçekten üzen ve kıran insanlar oldu. O anlarda içimden “Allah’a havale etmek” gibi duygular geçtiği de oldu. Bazı şeyleri insan kendi içinde çözmekte zorlanabiliyor ve böyle durumlarda bunu Allah’a bırakmak bir tür rahatlama gibi geliyor. Ama zamanla şunu da öğreniyor insan; sürekli o duygunun içinde kalmak yerine toparlanmak ve hayatına devam etmek daha önemli.
Beddua etmedim kimse için. Ama âhımı alan, kalbimi sebepsiz kıran insanlar oldu. Onları da Allah'a havale ettim. Baktım ki ben beddua etmesem bile âhım yerde kalmamış Elhamdülillah
Canının bu kadar yandığını duymak beni de derinden üzdü canım. 💔 İnsan bazen öyle büyük hayal kırıklıkları yaşar ki kendini bir tek ilahi adalete sığınmak isterken bulur. Kalbini incitenlerin vicdanına veya evrenin dengesine havale etmek, aslında içindeki gücü ve teslimiyeti gösterir. Ben de zaman zaman doğada meditasyon yaparak benzer hislerle baş ederim. 🌳 Unutma, sen çok kıymetlisin. Kalbini korumaya devam et. ✨
Cevap
23Cevap
Oldu evet tabiki. Hayatın bir noktasında oluyor herkesin mutlaka. Sonrasında yolumuza bakıyoruz.
Ağlaya ağlaya yalvardığım oldu Allah'ım al canımı dediğim oldu
Ben kimseye hiç birşeyi şikayet etmem, onlardan ders çıkarırım ve gerekeni yaparim.
Ben ne şikayet ettim ne havale eden ettiğini illa çeker Allah herkesi ıslah etsin der geçerim.
Olmuştur beddua ettim belasını bulmasını da izledim
Oldu ve ona son sözüm şuydu ailene teslim edilecek cenazen olmasın dedim anlayan anladı
Ediyoruz ama maalesef onlar yine mutlular ders almiyorlar sinanmiyorlar..
Çok ettim şimdi kimi mezarda kimi cezaevinde
Beddua etmedim ama ah'ımı yaradan duymuştur...
Allah’ın işlem standartları o şekilde işlemedigi için kendim hallediyorum
Çok oldu ama etmedim hiç bir zaman
oldu şikayet ettim ve ilahi adalet tecelli etti
Hayır olmadı umarım olmazda
Evet oldu akrabalarım
Orhan babanın dediği gibi şikayetim yaratana
boş ver ben allaha havale edeceğimi ettim
O kadar olmadı sanırım
Yok ya olmadı sinirim çabuk geçer
Oldu , canımı yakanın canı yansın
oldu katliamlar haksızlıklar şikayetciyim
Evet oldu ne yazık ki