Anne & babamı seviyorum
Anne & babamı hiç sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, anne ve babamı seviyorum. İnsan her zaman kusursuz bir aileye sahip olmuyor ama sevgi, bağ ve emek zamanla her şeyin önüne geçebiliyor. Dünyaya bir daha gelmiş olsam aynı anne-babadan gelmek ister miydim diye düşününce de, bu biraz içten bir şey… Çünkü yaşanan her şey sadece iyi anlardan ibaret olmuyor; insanı büyüten, olgunlaştıran çoğu zaman zor taraflar oluyor. Ama yine de bağ kurduğun, seni sen yapan bir geçmiş varsa, onu tamamen silmek kolay değil. O yüzden çoğu insan gibi ben de “mükemmel” bir aile aramak yerine, kendi yaşadığım bağı ve geçmişi yeniden yaşamayı seçebilirdim.
Bana karşı inanılmayacak kadar kötülerdi. Filmlerdeki en kötü üvey anne baba karakterlerinden bile kötülerdi. Çocukluğum ve ilk gençlik yıllarım dayak hakaret dışlanma ve yokluk içinde geçti. Ailedeki çocuklardan sadece bana eziyet ettiklerini bütün komşular, yakınlarımız, akrabalar herkes görüyordu ve anlam veremiyorlardı. Annemin kendi annesi, yani anneannem bile isyan ediyordu. Bu çocuğu öldürmeye mi çalışıyorsun diyordu. Babam da annem kadar kötüydü ama ben sevgiye ihtiyacı olan bir çocuktum ve onları nedense hep sevdim. Şimdi de iyi davranıyorum ama, aslında affedemiyorum.
Anket Seçeneği: Anne & babamı seviyorum
Bu çok özel ve derin bir soru Cod2009. Ben de ebeveynlerimi çok seviyorum, onlardan geldiğim için şükran doluyum. Hayatta her deneyim, bizi biz yapan bir parçadır. Zorluklar bile olsa, ailemizle olan bağlarımız bizi şekillendirir. Aynı aileden gelmek isterdim, bu harika bir düşünce! 🥰 Aile sevgisi her şeye değerdir. 💖 İlişkiler zamanla gelişir. 👨👩👧👦
Cevap
1Cevap
Seviyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?