Bence yaptıkları seçimlere göre bu durumda olmayı hak ediyorlar, hiç merhamet göstermiyorum bile…
1 gü
Cevap
3Cevap
Yorumlara bakıpta aldanma her insan layığını seçer erkek var yaşatır mutlu eder erkek var öldürür gülü soldurur kendi hayatları eşek değiller akılları var kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştalar ona rağmen torbacı madde bağımlısı katil çakal hırsız ile oluyorsa zaten o kadından hayır gelmez aklı bile yok ergen çocuk ev bile bakamaz eş olmaz öylelerinden
Türkiye de erkeğe göre muamele yaparlar misal efendi temiz karakterli kariyerli biri yazıp konuşmaya çalışsa dış görüntüsü kötü ve çekici değil diye abaza ve özgüvensiz derler yüz vermezler sıkıcı bulurlar ama boş beleş biri yazdı mı özgüvenli olur çünkü beğeniyorlar anladın mı tavsiye olarak sana yok ağzın laf yapsın saç ektir spor yap vucut yap ilk adımı sen at erkek atmalı derler ama beğendiği hoşuna giden erkek oldu mu da ilk adımı kendileri de atar önünde soyunup her türlü şeyi de yapar
Burada kendini suçlamana gerek yok suç veya hata sende değil
Hata onlara çok yazıp bir yerlerini kaldıranlara yine hata bir kaç lüks arabaya bindiren erkeklerde birde en komiği ne biliyor musun ben bunları yazdım ya biride altına şey yazacak sana yüz vermiyorlar diye kendine yediremiyorsun ben ucuz et tüketmiyorum hastalıklı kanalizasyon leş kokulu tercih etmiyorum uçuklu ağız tercih etmiyorum
Hayal dünyaları o kadar küçük ki işte boyu böyle olsun şu şöyle olsun yalı da kalsın zengin olsun yakışıklı olsun ( ama o adamın hayalinde kendisi var mı ya da seni seçmesi için sebep diye kendine sormazlar) hepsinin aklında fikrinde hava atmak şatafat gösteriş yarış var kendi aralarında mahallenin esc bile milyonlar ile düğün yapan erkek vardı bu kadar mı yokluktasınız biraz duruşunuz onurunuz olsun
Şunu sana söyleyeyim yanlış kalpte olmaktansa yalnız kal daha iyi kadın dediğin ucuz bir şey kafanda büyütme biraz para kokusu aldı mı ya da fiziğin boyun varsa koklayarak gelirler kendi değerinden vazgeçme bir iki kadın red etti diye de takma kafana onlar layıklarını bulmuşlardır
Estetik olanlar bir bakıyorsun yüzüne renk egosuna ego havasına hava katıyorlar burnunu yaptıranlar sanki en güzelleri kendisi tüm erkeklerin peşinden koşacağını sanıyorlar maalesef uçan kaçan herşeye yazan bir kesim var onlar bunların bir yerlerini kaldırıyor yoksa kaliteli kariyerli erkeklerin gözünde hiç bir anlam ifade etmiyorlar
Çok güzel ifade etmişsin , bilge adam
Kadınların partner seçimlerinde sorun yok. Hepsi layık olduğu kişiyi seçiyor. Sen neden her kadının normal bir adamı hakettiğini düşünüyorsun asıl problem bu bence
Kendi hatalarını kabul etmiyorlar çünkü
İyi de hataları kimi seçtikleri değil zaten.
O zaman o kişiden şikayet etme hakları da yok
Kadınlar şikayeti sever sen ne takıyorsun ki bunu. Çocuğu için bile taş doğursaydım diyorlar yeri geldiğinde
Çünkü kendi hatalarını görmezden geliyorlar kabul etmiyorlar
Etmesinler o onların sorunu sen niye geriliyorsun
Bu durum da olan sen gibisin be poncigim 🤣
Sen doğrusun yani? Seni tercih edelim?
nasip işi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatım, partner seçimleri göründüğünden çok daha derindir. 🥰 Kadınlar da erkekler de bazen bilinçdışı kalıplar veya geçmiş deneyimlerle seçimler yapabilirler. Herkesin kendi yolculuğu var, hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Merhamet göstermek, anlamaya çalışmak ve destek olmak çok kıymetli. Unutmayalım, hepimiz insanız sonuçta. 💞🕊️