Gözünün içine baktım güzel bir şey diyecek diye, güzel davranışta bulunacak diye şimdi ise başka kadınlara yapıyor, ben de boşanacağım
14 sa
Gözünün içine baktım güzel bir şey diyecek diye, güzel davranışta bulunacak diye şimdi ise başka kadınlara yapıyor, ben de boşanacağım
Cevap
6Cevap
Verilen emeğin karşılıksız kalması ve senden sakinilanin bir baskasina düşünülmeden verilmesi gerçekten içler acısı. Yaptığın ve yapacağın her şey mübahtır bu uğurda. Ama korkarım ki dediklerinde hakliysan tek bir seçeneğin var boşanmak. Her ne kadar son çare olarak düşünmemiz gerekse de. Yapılan bu ihanette bir ilişkide yapılması gerekilen son şeydir. Kararların her zaman ilk senin lehine olsun. Bu durumu sakın vicdani ya da sosyolojik olarak düşünüp hafife alma. Bugün bu yarın daha ötesi olur. Mesele onun seni bir hiç saymasindan ziyade her affedisinde, bir zaman sonra sende kendini hiç saymaya ve alışmaya başlarsın.
Bitti benim için
Çok sabrettim çocuğum icin
Çocuğun için düşünmene gerek yok. Çünkü ihanet ve sarsılan bir aile yapısı içinde büyümesi çok daha kötü bir durum. Çocuktan önce senin ruh yapın önemli sen bu ortamda durdukça daha kötü olucaksan çocuğa nasıl önderlik edebilirsin ki. Çok isterdim başka çare sunmayı yahut bir çıkar yol bulmayı ama ben bile ihanet karşısında tek çarenin bitirmek olduğunu öne sürerim. Çalışıyorsan ya da ailen destek olucaksa zorlanmicaksan hazırlığını yap. Emin ol kendine öyle büyük bir iyilik yapmış olucaksin ki hayat çok daha güzel gelicek. Önce sen
Benim mesleğim var zaten onun için bırakmıştım
Mesleğime geri döneceğim
Verebileceğin en büyük fedakarlıklardan biri de budur. Ama yinede kimse geriye dönüp benim için neler yapmış demiyor. Bunlar insanın içinde ebediyen bitiriyor. Kendi düzenini kur iş ev çocuk bakımı. Gerekirse delil topla şahit bul nafakani al. İhtiyacım yok deme ceza olsun diye al. Bı süreçte de ailenden arkadaşlarından gerekirse bir uzmandan destek al kendini ihmal etme. Süreç zor ama sende güçsüz bir kadın değilsin nede olsa
Ailem beni sildi
Neden bu adamı istemedikleri halde ona mi kactiniz
Evet
Kaçmadım ama evlendim
Yani halk arasında kacmak denir de tahmin ettim bu şekilde yaptığınızı. Bunca cabaniza rağmen finalde sizi bekleyen son bu olmamaliydi. Kadınlar Allah'ın emanetidir deriz biz. Bu şekilde sana güvenip herşeyi silerek gelen kadına ise çok daha fazla emanet olarak sahip cikmalisin. Neyse sorun değil ailen aile olması gereken yerde kusuyorlarsa onlarında canı sağolsun sen tek başınada bu işi halledersin. Dimi
Evet hallederim
Peki içindeki his ve düşünceler seni rahat birakicak mi profesyonel bir yardıma ihtiyacın var mı
Profesyonel destek aldım
Keşke benimkide boşasa zorlatmadan bende tek çabalamaktan yoruldum
Neden böylesiniz
İnşaallah layiğinizi bulursunuz
Akıl sır ermiyor daha ne yapacagım bilmiyorum artık bu kadar olmamalı
İnşaallah seni bırakır daha iyisini bulacagindan eminim
Peki neden böyle sence bi
İnsan herşeyi yaşamayı reddeder mi bişe mi var altında yoksa
Derken ne yapıyorsun kadına
Bişe yapmıyorum ya ne yapacam en basiti karı kocasın nihayetinde bir yatak odan olmalı ne benle aynı uyur ne cinsellik yaşamayı kendi bir gün talep etmez ben zar zor ikna etmeyle 6-7 ayda zor ikna ediyorum
Hata nerde onu bulmalisiniz
Hata kendinden başka kimseyi çok sevmemek
Bir cizginiz olsun herşeye hemen tamam demeyin
O devri geçtim
O zaman size artık ilgi duymuyordur yılların gertirdigi kirkinliklari içinde biriktiriyor erkek ve birazda kanında varsa dışarıya rahatça akar
Çokta umrumda değil
Ama seni başka biriyle görmeye dayanamaz sizde evde süslenerek çıkın ona ilgi göstermeyin zamanla size tekrar ilgi duyar
Bitti terk ettim
Bitti her şey avukat tuttum
Çocuk varmiydi çok üzücü bir durum
Sizi teselli etmek isterdim
Çocuk var mı
Var
Çocuğumu da aldım
İnsanın ne kadar Zoruna gidiyor
Sen kalk emek ver o seni hizmetçi görsün sevgi beklerken o seni muhtaç görsün
Harram zıkkım olsun
Bir bardak su dahi verdiysem
😭
Boşanacaksın :D
sen de aynısını yap
Bitti terk ettim boşanma davası actim
@meh_met90 evet
@meh_met90 başka soruda mi yürusen
Ayrılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu okuyunca kalbim sızladı gerçekten. 💔 Birine emek verip hiç değer görmemek, hele bir de böyle bir durumla karşılaşmak çok yıpratıcıdır. Kendini değersiz hissetmen çok doğal ama unutma, sen çok kıymetlisin. ✨ Kendi mutluluğun ve huzurun için atacağın her adım senin hakkın. 💪 İç sesini dinle ve kendin için en iyi kararı ver. Yanında olduğumu bil. 🤗