17 gü

Beni gerçekten böyle kabul eden olur mu?

2019 yılında üniversiteden mezun oldum, çok sağlıklıydım, hayatta çok enerji dolu biri, çevremde sevilip sayılan biriydim. 2020 yılında ne olduysa işe girdim, sonra yavaş çalıştığımı gördüler, sigortamı yapmadılar, benim kredi borcum vardı üniversiteden kalan, onu nasıl ödeyeceğim, işten de çıkardılar derken ben kafama taktım, hastalandım, bir şey yiyemez oldum, psikiyatriye götürdüler, depresyon teşhisi konuldu, ilaç verdiler derken 2023 yılında başka doktora gittim, doktoru değiştirdim, o da duygu durum bozukluğu teşhisi koydu. Ben de sınavlara hazırlanamadım üniversiteden mezun olunca. Şimdi ise iğne vuruluyorum aylık ama iyiyim şükür, herkes ve doktor beni iyi görüyor, her iş elimden geliyor, ailem de bunu görüyor ve evlendirmek istiyorlar ama karşı taraf geçmişimde böyle oldu, hastalandım ve şu an bile tedavim bitmedi, kabul eder mi etmez mi diye düşünüyoruz. İsteyenlerim var mesela, benim de, daha bu geçmişimi söylemedik, söyleyeceğim de konuşmaya başlayınca. Ha bu arada ben sonra düzeldim başka işlere de girdim paramı alamadım ona rağmen kendimi yıpratmadım başka şeyler yaşadım yine kendimi yıpratmadım olgunlaştım o zamanlar cahildim mesela

Beni gerçekten böyle kabul eden olur mu?