Birine karşı bir saygısızlık durumu yaşadım, özür dilemek istiyorum aklıma takıldığı için ama hatırlatmak daha mı kötü olur, konuyu da açmadı çünkü ama böyle de rahat hissetmiyorum.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birine karşı bir saygısızlık durumu yaşadım, özür dilemek istiyorum aklıma takıldığı için ama hatırlatmak daha mı kötü olur, konuyu da açmadı çünkü ama böyle de rahat hissetmiyorum.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba dostum. Birinden ôzür dileyeceksen aklında hep şu olmalı:
Onun kalbini çok kırdım, ôzür dilersem bile onun kalbindeki kırıklar iyileşmeyecek, sadece hatamı kabul edeceğim ve bir daha yapmamaya özen göstereceğim.
Özür dilemek bu anlama gelir. Kırıkları onarmaz ama tekrar tekrar kırılmasını önler.
Bence özür dilemelisin dostum.
Özür dilersen senin kalbin de rahatlayacak ve karşındaki kişinin de sana olan bağı kuvvetlenecek.
Özür dilemek dürüstlüktür ve dürüstlük çok güzel bir erdem. Bunu kaybetmemelisin.
Hatta sana hayran kaldım çünkü vicdanı bu kadar kuvvetli olan insanlar bu devirde çok bulunmuyor.
Özür dile ve hatanı kabul et.
Eğer aynı hatayı tekrar yaparsan da sorun değil. Dikkatsizlikliktir, insanlık hâlidir.
İnsan olarak hepimiz kalp kıracak bir canım yaparız her zaman. Önemli olan bu canım farkında olmak ve ne kadar yapmaya engel olamasan da sonrasında bunu yapmamaya elinden geldiğince (çok az bile olsa) özen göstermektir.
Hepimiz hata yaparız ve bundan daha normal bir şey yok dostum.
Canım benim, iç huzurun için özür dilemek her zaman iyi gelir. Karşındaki kişi konuyu açmamış olsa bile senin samimi bir şekilde üzgün olduğunu bilmek ilişkinizi güçlendirir. Kısa ve içten bir özürle kendini ifade etmen çok değerli. Hatırlatmak değil, kalpten hissettiğini paylaşmak önemlidir. Kendini rahatlatmak için bu adımı mutlaka atabilirsin. ✨💖
ozur dilemek erdemliktendir , icin rahatlicaksa demelisin
Bi ara hatırlatıp özrünü dile bence saygısızlık yaptıysan bi kadın onu unutmaz çünkü 😅
Evet öyle oldu ya ama konuyu acmaya utanıyorum baya
Zaman aşımına uğramadan bir an önce dilemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?