Benim aklım yaşına takıldı, o kadar küçük bir kızla mutlu bir aile olur mu sizce? Ne düşünüyorsun?
13 sa
Cevap
4Cevap
Olmaz bi kere evlilik için çok küçük benden 3 yaş küçük bana bile çocuksu geliyor hem anlaşamazsınız hem onun için ergen evliliği olur kız erkek farketmez kimse evlilik içerisinde büyümemeli büyüyüp evlenmeli
Kadınlarda küçük erkek sorun olabiliyor, ben de kendimden 2 yaş büyük kadını reddettim. Ama kız istiyor
Aklı bir karış havada senin yanaşmaman lazım bende tersini düşünüyorum ayrıca
Ama istiyor işte
2 yaş büyüğü reddedip 10 yaş küçük helede 21e ok demen garip senin akranın varken
İşte herkesin bir istediği var ya hani? Ben de büyüğü kabul edemiyorum
21 küçük yaa ne anlar o evlilikten ergen daja
Kaç yaşında olması lazım?
Kızın yaşını büyütemeyeceğimize göre
Tamam sevgili kalırım 25 olur 😁
Hayırdır sen sabit mi kalıyorsun o ara
Tamam işte ikimiz de kesin olgun olcaz
Naparsan yap bi şeyler içinde ukte kalan kızlar kalırsın gün sonunda haberin olsun
O ne demek?
O yaşla ciddi ilişki yaşa evlen anlarsın ne demek
Ya başımıza ne gelecekse gençten gelsin napim, zaten giren girmiş bize
Bana göre sıkıntı... Ama her kesin düşüncesi farklı. Benim için 6 yaş bile sorun. Maks 2 yaş fark ola bilir...
2 yaş da olmasın be
Doğrudur ama 35 yaşında kızı da bulursan sakın kaçırma bence
25ten küçük kıza bişey demem ama 30lı yaşlara gelmiş bir kadın denk gelirse kaçırma çünkü artık 30 olmuş, kimse bişey diyemez
Peki senin düşüncen
Teşekkür ederim... Sana da naçizane tavsiyem aradakı yaş farkına dikkat et... sevgi aşk ve ya bu gibi şeylerle değil de mantıkla karar ver... Erkek daha çabuk yaşlanır daha çabul çöker kadına nazaran... Yarın bir gün aranızdakı 10 yaş 40 50 gibi yerlere gelince doğal olarak sen ona yetmediğin zaman ve ya zamanında 20 30 larda yaşayamadığı şeyleri o yaşlarda yaşamaya kalkar sen acı çekersin... Onun dışında hakkında hayırlısı...
Erkek daha çabuk çöker tezine katılmıyorum, 40 45 li yaşlardaki kadınlara bakarsan anlarsın, onlar daha hızlı çöküyor, olay biraz da kendine bakmakla alakalı bence, neyse tabii bu da sizin düşünceniz.
Ben kendi hayat tecrübelerimle söyledim. 10 yıllık otel çalışanıyım karşıma yüzlerle çift geldi elimden yüzlerce kimlikler geçti. Gördüğüm şey erkek kadının babası gibi durması ve adam yaşlı diye daha farklı akıl almaz şeyler... Erkeler genelde aileye bakan taraftır. Fiziki işler, stres tüm ağırlık genelde erkeğin üstüne düşer yaşlanma saçların beyazlaması fiziki görünüş olarak çökmesini bu yüzden dedim.
Doğrudur tecrübeleriniz bu yönde olabilir ama yine de kişisel bakım ve spor kişiyi daha dinç gösterebilir.
Aldatma olaylarında ise bu tamamen karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim
Gayet uyumlu yaşlar. Keşke ben de öyle biriyle evlenebilsem
Yakalarsan kaçırma derim
Tam annem va babamın evlendiği yaşlar 😅 öyle küçük kız güzel kalıba girer ☺️
Yani olur mu diyorsun?
Neden olmasın. Bende 21imde evlendim eşim 28 di.
Mutluysanız sorun yok
🥰🥰
24 veya 25 olsun seçeceğin kişi 21 aile sorumluluğu için çok genç
Enerjisine ayak uydurabilirsen olur neden olmasın
Olur neden olmasın eskiden erkekler hep küçüklerle evleniyordu
Teşekkürler
Kızın haberi var mı bundan nasıl istiyor açık açık evlenelim mi diyor anlamadım 😃
Evlilik muhabbeti geçiyor ve kabul ediyor, haberi niye olmasın saçma sapan soru
Sevgili misiniz yoksa flört mü
Flört şu an
Ya şöyle bir şey var yaşın pek önemi olmasa da denklik önemli eğitim durumunuz ekonomik durumunuz kültürleriniz denkse geçinirsiniz her türlü
Meslek sahibi misiniz kız okuyor mu
Ben kendi işimi yapıyorum, kafa olarak yakınız, kız okumuyor
Peki çalışılıyor mu sen ne iş yapıyorsun
Normal işlerde çalışıyor, ben iş makinesi üzerine kendi işimi yapıyorum, gelirim baya iyi
Öyleyse olur kafalarınız da uyuşuyorsa onay veriyorum 😃🤣🤣🤣
Belediye başkanının sana verdiği yetkiye dayanarak mı?
Evet sizi karı koca ilan ediyorum mutluluklar
Kızın aklı takılmamış seninki mi takılıyor 😂😂 öp başına koy çıtır kız buldun diye
Doğrudur ama siz ne düşünüyorsunuz bunu merak ettim
Tamam 😁
Kızın aklı çok çocuksu değilse olur.
Olgun düşünüyorsa olur mu sence?
Olur
Bari sen cahille cahil olma der susarım
Ne alakası var kardeşim? Kız istiyor, ben mutlu olabilir miyiz diye soruyorum
Arada fark fazla bu mesela tam tersi olsaydı yani yarısı falan tamam derdim o zaman daha kişisel gelişimini tamamlamamış kızla mı evleneceksin reşitlik yaşı 18 ama 20 bile bence düşük şu an reşitlik yaşı 25 olması lazım bence
Sen kaç yaşındasın?
2002 24 yaş benim ama o kız küçük benden de fakat olmaz yani her şeye de normal diyemem sen kendi akranlarınla niye takılmıyon mu ki buna kaldın onu anlamadım
Olum kız istiyor, ben de sordum, ayrıca 30lu yaşlara gel görücem seni
Kendi yaşıtlarınla takıl saçma sapan şeyler başımıza eskiye köye yeni adet çıkarmayın sizin zihniyetiniz yüzünden zaten çıkıyorlar bu esra erollara müge anlılara falan torunu yaşını kız kaç yaşında adamla beraber oluyor sonra küfür edince de etti ediyor çıldırmamak elde değil ama burada haksızsın nokta
Yav ne alaka 😁😁 Mügeye 100 tane çift çıkıyorsa, 95 tanesinin arasında 3 5 yaş fark vardır anca 😁
İyi ya defol git evlen o zaman herkesin bütün sülaleninde başını yak ne diyeyim
La havle be kardeşim, belki de ona mükemmel bir hayat vericem ne biliyorsun, ne saçma adamsın ya
Sen anca üçün birini alırsın
Defol git be adam kendi yaşıtların yok mu ne haysiyetsiz insanlar var ya
Lan kaybol
Kodoşsun
Siee aq ne diyon
Amacın o çünkü bu kadar farkta olan biri anca kodoşluk yapar öyle kızla kızda zaten eskorttur
Yav tamam sensin ya
Olmuyor işte olmuyor neden mi çoğunlukla bu şaşmaz akılda bulunsun böyleleri ya büyük küçüğü kandırır ya küçük büyüğü kandırır genelde zaten ayrılıkta biter iyi geceler
20 yıl önceki evlenme boşanma sayılarıyla, şimdiki evlenme boianma sayılarına bak, azcık beynini çalıştırırsan bişeyleri anlarsın.
Evlenme boşanma ne alaka yaş farkıyla şimdi
Ulan yaş farkı olursa sonu boşanma olur dedin ya aq
Bu yaş farkında bu olabilir bu zamanda
He işte sen git Tüik verilerinden 20 yıl önceki evlenme boşanma sayılarıyla, şimdiki evlenme boşanma bi sayılarını bi karşılaştır, sonrası da azcık saksı çalıştırmaya kalıyor
Ortada büyük dolandırma var bak böyle şeyler inanma
Bunlar hep oyun
Yaprağımı oyun, tamamen gerçekler, sen git bi araştır.
Kandırılacaksın her şeyinden olacaksın bu zamanda alem babasına anasına güvenemiyorken elin kızı kim
Lan yalan söyleyecek olan her yaşta yalan söyler, bu mantıkla asla evlenemeyiz.
Kurnaz olamaz mi
Olum kurnazlık her yaşta var, birazcık da inanıyormuş gibi yapacaksın, imzadan sonra acımasız olacaksın, bu işler böyle
O kıza güvenme ama senin bileceğin iş of aman
Hayır
Kız istiyor ama
Küçük o daha
21 yaşında
Küçük küçükkkkk alo
Lan neresi küçük, 17 yaşında değil ki
Evlen dayı bak ben bile 25 yaşındayım sana Dayi abi diyorum haha
İşte o senin düşüncen, o abi demiyor
Onun amacı başka ve çok küçük yazık günah bence kendi yaşında birini bul daha dengin
Neymiş amacı?
18+ fantezi olgun
Sen yaşlanınca gözü açılırsa boşar o seni
Ahaha ne alakası var, evlilik var işin ucunda 😁
Merak etme o benden daha hızlı yaşlanır
boş ver sen o işi hiç olmasa kendinden 3 4 yaş küçük olan birini bul sen
Sen niye bu kadar karşı çıktın anlamadım?
Tamam abi sen al onu evlen yeter artık sıktın
Lan olayı uzatan sensin, aşırı şekilde karşı çıkan sensin, bir de show yapıyorsun aqqq
👋
Bu kafayla seni 30da bile kimse almaz, o kız senden daha olgun
Tm hadi iyi geceler
Çok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkını düşünmen çok doğal canım. 😊 İlişkilerde en önemlisi uyum ve ortak değerler bence. Bazen yaşlar farklı olsa da ruhlar çok genç veya olgun olabilir. Onun hayata bakış açısı, seninle kurduğu bağ nasıl? Sevgi, saygı ve anlayış varsa mutlu bir aile kurabilirsiniz. Kalpleriniz bir olsun yeterli. 💕👪