Kuzenimin 17 yaşındaki kızı evleniyor, annem triplerde. Ablan kaynana oluyor, ben olamıyorum diyor. Anne n'apayım Ahmet Kural evlendi diyemiyorum dersem döver imdatttt 🫣🫣
1 gü
Cevap
8Cevap
İmkan varsa evlenilir bunun yüzyılla alakası yok çocuğu olursa yaşı yakın olur sen 30 da evlendin diyelim çocuk hemen oldu 60 yaşında 30 yaşında çocuğun olavak onun ise 48 yaşında 30 yaşında çocuğu olacak hayatı çocukları ile belki senden çok çok daha fazla ve kaliteli yaşayacak
Yeğen benim sanane len istediğim tepkiyi veririm 😂😂
Soru cevaplıyorum ben 😂 sen kendi haline yan
Yasalara gore aile izni ile evlenebiliyorlar diye biliyorum ama rızası var mi bir ömür cidden seviyorlar mi aksi durumda ise polisi arayın
18 olacakmış bu sene içinde düğünü 3 5 ay sonra
yani 17 yaşındada karta kaçmış sanki
Ciddi olur musun bu konu çok ciddi 😒😒
Sen karını Rusla aldatır mısın hiç ama dürüst ol
İnsanın hassasiyetlerinin umursanmaması kötü bir şeymiş dimi 🙄🙄
Ben yapabilirim sen yapamazsın
Bir tespit yapabilir miyim ben ciddi değilim şu an ama senin tersin pismiş 😂
Ailesini sorgulamak lazım
Kızın annesi yani ablam 30 yaşında evlendi ablamlar zaten evliliğe razı değiller eee karşı tarafın ailesi de istemiyormuş çocuğa aşığım diyor kız
Çok pişman olur
Kız vermezseniz kaçarım diyor mecburen verdiler iki tarafın ailesi de istemiyor zaten
Kaçmak kolay sanki
Biz Bulgarız da benim yeğenin babası yani eniştem Karadenizli Karadenizlilerde erken evlilik normal sanırım
Yoo değil aslında doğuda var öyle şeyler
Bilmiyorum kızım ablası ablam 30 yaşında evlendi kızı 18'de evlenmek istiyor bizim ailede yok böyle şeyler ilk kez oluyor hepimiz şaşkınız 😂😂
Kızın annesi **
Allah hayırlı etsin ne siyelim
Benim anne tarafından da baba tarafından da kimse 30 yaşından önce evlenmedi aşırı tuhaf geliyor 😂😂
Hmmm kendi kendine ediyor işte
Karadeniz ve Doğu'da var bunlar hep baba tarafından diğer yeğenim de 23 yaşında evlendi annesi Karadenizli onun da 😂😂
Yok bizim karadenizde
Benim eski erkek arkadaşım Elazığlıydı doğululara da biraz hakimim onlar da daha fazla tabi
Aynen o yörede var kötü bir şey değil tabi yanlış anlaşılmasın
Ya daha neleri neleri var onların da dedikodu gibi olacak 😂😂 Beni kendi kuzenimden bile kıskanıyordu öyle söyleyebilirim
Maşallah seninde anlatacak ne çok şeyin varmış 😁
Sen doğululara vurgu yapınca aklıma geldi tuhaf biriydi
Başka ne tuhaflıkları vardı anlat 😁
Ve şu an o kuzenimle konuşmuyorum bir sebepten ötürü küstük ne göz varmış herifte
Hahaha unutamamışsın ama
Ajitasyon benlik değil ya anlık yaşıyorum her şey başlar olmaz biter gider
Hmm anladım farklısın
Reşit değil bir kere
18'ine gireceğmişşşş 1 kaç ay içinde güyaaaa
Girmese nasıl evlensinler Semih 😂😂 Bulgarız biz olmaz bizde öyle şeyler
Öyle Semih 😂😂
Bizim aile ilkleriyle meşhur ilk kez biri 20 yaşından önce evleniyor 😄 Ben de ailede 30 yaşından önce ilk kez tesettüre giren kızım 😂😂
Teşekkür ederim hatta 40'tan önce desem abartmış olmam 😂😂 Sadece teyzem sanırım 35 yaşında mı ne kapanmış
Örgüt müsünüz siz kaç kişisiniz kimsiniz siz 🤪🤪
Ahmet kim ya 2 tane çocuk çakmış zaten o 😂😂
3. Çocuğu yapmış bilmiyor musunuz 😂😂
Yaa 2 yazacaktım 😄😄
Ya anneme evlenmeme bahanesi arıyorum ya Ahmet bahane 😂😂
Allah mesud etsin
Amin inşallah
onlar npc canım
Olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, annenin bu tepkisi aslında kendi içinde yaşadığı bazı beklentilerden kaynaklanıyordur, seni çok iyi anlıyorum. Kuşak farkları bazen böyle ilginç durumlara yol açabiliyor. Yeğeninin kararı genç bir yaşta olsa da onun mutluluğu önemli. Belki de annene kendi zamanının geldiğini, acele etmemesi gerektiğini nazikçe anlatabilirsin. Ailede herkesin yeri özel, kaynana olmak tek mutluluk değil ki! Sevgiyle ve sabırla yaklaşmak en doğrusu olacaktır. 💖🌸✨