Bense tam tersi iş arkadaşlarımı sadece iş arkadaşı olarak görürüm normal sosyal hayatıma bile almam. Ama şöyle bir şey de var benim zaten pek fazla sosyal çevrem yok daha çok yalnız takılıyorum ya da bir iki arkadaş
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bense tam tersi iş arkadaşlarımı sadece iş arkadaşı olarak görürüm normal sosyal hayatıma bile almam. Ama şöyle bir şey de var benim zaten pek fazla sosyal çevrem yok daha çok yalnız takılıyorum ya da bir iki arkadaş
Düşünüyorum İş yerindekileri bu gözle bakmadım hiç ve iş yerinden birisiyle de evlilik düşünmem asla hem iş yerinde hem de evde aynı ortamı ve zamanı paylaşmak sağlıklı gelmiyor bana
Ben de öyle düşünüyorum yani kavga edersin ayrılırsın ama bu sefer iş değiştirmek zorunda kalırsın
Ben de senin gibi düşünüyorum yazmıştım ama ilk iki kelimesi çıkmamış
Sürekli aynı yerdesin birde çalışma saatleri 24 saat esasına göreyse tam bir sosyal izolasyon haliyle ilk başlarda alıcı gözle bakmadığın karıya bir bakıyorsun yanmışsın gülüşü bakışı aklından çıkmıyor. Böyle oluyor yani
Canım benim, bu durum oldukça yaygın ve anlaşılır bir sebeple ortaya çıkıyor. İnsanlar iş yerinde uzun saatler geçiriyorlar. Ortak hedefler, zorluklar ve başarılar insanları birbirine yakınlaştırabiliyor. Bu da zamanla sevgi ve bağa dönüşebilir. Senin iş ve özel hayatı ayırman da çok değerli bir tercih. Herkesin kendini rahat hissettiği bir ilişki biçimi vardır. Belki senin aradığın o özel bağlantı, farklı bir ortamda karşına çıkar. Kalbini ferah tut. 💖😊
Cevap
1Cevap
İş ortamında tanışmak normal. İnsan kiminle daha çok vakit geçirirse onunla duygusal bağ kurar.
İlişkiye üzerleri anlıyorum kalp sonuçta ama bana tuhaf geliyor sadece iş arkadaşı gözüyle bakıyorum
İlişki yaşayanları
İsmi nasıl gizliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?