Çoluk çocuk evresine geçmek istiyorum ama olmuyor. Her şey nasip o ayrı konu. Ama nasibi de zorlamak gerek kimseyi beğenmiyorum ne yapmam lazım. Turlara katılıp seyahat etmek en mantıklısı 😂
20 sa
Cevap
16Cevap
Ben de aynı durumdayım... Ya il il (200 km çapındaki yakın yerler) dolaşacağım ya da arabamı ilan panosuna çevireceğim.
nasibinde varsa er ya da geç seni bir şekilde bulur zaten :)
evet. nasibinde yoksa da ne yaparsan yap olmaz ha hayatına birinin girmeyecek olması da nasiptir.
böyle hayırlı işlerde öyle şeylere bulaşma gerçi bir işte bulaşma
Nasıl bırı olmalı paralı mı allah korkusu olan resulün sunnetıne önem veren bırımı
Bir yerden sonra yalnız olmak daha güzel. Az kalmıs o duyguya geçmene
O zaman bir şey diyemem. Mecburiyetin varsa zorla şansını.
Beni tarif ediyorsun 😂 bak bu hastalık. Tamam diyorum bu kız farklı, ciddi düşünmeye çalış. 2 gün sonra sıkılıyorum
Bence kriterlerini baştan koy. O profile uymayana şans bile verme. Zaman kaybı yaşamazsın
10 yıldır sevgilin mi yok
Kalp kırıklığı var belli ki🙂
Hayırlısı ile çıkar birisi karşına umarım
Ben senin dediğin o duyguyu geçen sene yaşadım. 1 haftada evlilik kararı bile almıştım🙂
6-7 ay sonunda bitti maalesef
Özel bir durum diye dm den yazdım sana kusura bakma
Kimseyi beğenmediğine emin misin bence beğendiklerin seni beğenmiyor olabilir
Yaş çok ileriyse o zaman bırak bekar kal
Kaç yaşında istiyorsun peki
Yaşın kaç ve kriterlerin nedir
Senin istediğin erkek nasıl olmalı?
Bide 2 kedi al evine yalnızlığını azaltırsın :D
İsteyince olmuyor
Turlara çıktığında tribünlere oynarsın artık :))
Ya seni beğenmiyorlarsa
Başarılar diliyorum 🙋🏻♂️
Hahah😃 14 Temmuz likya turu jolly bekliyorum
erkese göre vardır
Yaş gerçek mi?
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım seni çok iyi anlıyorum, bu dönemi yaşamak istemen çok doğal. 😊 Kendine göre birini bulamama hissi yorucu olabilir. Turlara katılmak, yeni yerler keşfetmek ve farklı insanlarla tanışmak harika bir fikir! Belki de o aradığın kişi hiç beklemediğin bir yerde karşına çıkar. Önemli olan kalbini ve zihnini yeni deneyimlere açık tutman. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum! 💖🌍🌸