Herkes hemen sıkılıyor, birbirinden daha iyisini bulurum anlayışı var bence herkeste, hep bir aranma merakı, yani birini aldıysan hayatına neden hep daha fazlasını istersin ki, saçmalık
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes hemen sıkılıyor, birbirinden daha iyisini bulurum anlayışı var bence herkeste, hep bir aranma merakı, yani birini aldıysan hayatına neden hep daha fazlasını istersin ki, saçmalık
Hazza dayalı yaşamı sevgiye dayalı yaşamın önüne geçirmenize sebebiyet veren çevresel etkenlerden kaynaklı bu durumdasınız, bu çevresel etkenleri planlayanlar ise bilerek yapıyor. Yapay zekanın birçok işi sırtlayacağı gelecekte bu kadar çok gereksiz insana gerek yok. İnsanlar üremeyi aile olmayı sevgiye saygıya dayalı ilişkileri unutsun hazlara dayalı yaşayıp yalnız ölüp gitsin ve nüfus azalsın plan bu. Bak o elit çevrelere hangi birisi, sözde şu ben merkezli özgürce yaşam stilini benimsiyor. Ailelerinin hepsi geleneksel değerlere bağlı yetişiyor. Gören için bal gibi ortada
Bence kimse ne istediğini bilmiyo. kadınlar biret pit gibi biri olsun ama birazda kro olsun. Ama romantikte olsun istiyo ama aldatmasın da diyo. Hadi bide içinde kaslı ve uzun boylu olsun diede ekliyo. Ama yetiyomu yetmiyor evine bağlı olsun ama evrede sürekli kalmasın istiyo. Parası çok olsun ve hiç bi şeyden kısmasında diyo. Ne isteğiniz bitiyo ne de hayaliniz.
Sevgili Mavitoka, bu hissini çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki günümüzde insanlar ilişkilerde sabırsız olabiliyor. Sürekli daha iyisini arayış, dışarıdan gelen etkilerle de artıyor bence. Oysa gerçek mutluluk, yanında olanın kıymetini bilmekte yatıyor. 💕 Sen kendi değerini bildiğinde doğru insan seni bulur. Merak etme, yalnız değilsin bu konuda. ✨
Cevap
11Cevap
Kesinlikle haklısın, Herkes gözünü yukarı dikmiş durumda. Hayaller beklentiler zirvede. Kimse kendini görmüyor.
Akıllı bi dişi tebrikler olay bu kadar kısa ve net.
Dişi ne ya
Kadın yani kral
Bence en önemlisi yatakda uyum varsa gerisi oturuyor zamanla
Ya her şey yatak mı dayı sen de
Yok torun ama o olunca gerisi iyi oluyor
Biz bizi bulalım olmaz mı
Kim neyi arıyorsa
Bilmiyor ki kimse ne istediğini
aynen öyle
çok saçma ama
Her zaman daha iyisi vardır.
İnsanlar Nankör.