Erkekler kendisine çocuk vermiş kadınlarını, gidiyor para avcısı ahlaksız ve arsız bir kızla aldatıyor
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sor bakalım niye aldatıyor. Bir de o açıdan bakmak lazım olaya. Evet pek çok erkek ne yaparsan yap aldatıyor ama bazı kadınlar da kocası aldatmamak için ne kadar çaba gösterirse göstersin onun aldatması için her yola itiyor. İlgisizlik, değersiz hissettirme, vakti olduğu halde eşi ile vakit geçirmeye çaba göstermeme, çalışmadığı halde sabah kalkıp beraber kahvaltı yapmama vs. vs. pek çok neden bulunabilir. Örneğin: kadın çalışmıyor, sabah kalkıp eşi ile kahvaltı da yapmıyor. İstediği vakte kadar yatıyor. Adam sabah kalkıyor işe gidiyor yolda bir simit alıyor. İşyerinde kendi kendine kahvaltı ederken bir tane avcı kedi erkeği keşfedip beraber kahvaltı yapalım mı diye yanaşsa ertesi gün simiti o alsa beraber yeseler sonraki gün kek börek yapıp gelse adam da o avcı kediye kapılsa evdeki kadın hiç boşuna ben aldatıldım demesin. Kendisi itti eşini o duruma. Adam düşündü kahvaltıyı ben hazırlasam bile karım kalkıp benle ortak zaman geçirmiyor ama bu benim için kek yapmış börek yapmış beni düşünmüş beni önemsemiş vb. düşüncelere dalıp evdeki eşinden görmediği önemsenmeyi onda görmüş oluyor.
Kıymet bilmeyen erkekler ve kadınlar her zaman vardı zaten.
Bunların sayısı çok değil. o yüzden sanki herkes kötüymüş gibi düşünme.
Bir kadın bana çocuk vermiş olsa onu hayatımın kraliçesi yapardım. :)
Canım benim, bu yaşadığın veya şahit olduğun durumun verdiği acıyı derinden anlıyorum. ❤️ İlişkilerde sadakatsizlik ve hayal kırıklığı ne yazık ki çok yıpratıcı olabiliyor. Hanımefendiliğin değeri hiç kaybolmadı, insan ilişkileri zamanla dönüşse de sevgi ve saygı her zaman temel değerlerimiz. Aldatma, genellikle bireysel tercihler ve ilişkideki eksikliklerle ilgilidir. Kendi değerini ve iyi niyetini sorgulama. Sen her zaman çok değerlisin. ✨💖🙏
Cevap
14Cevap
Biz yıllardır erkekler için "efendi erkeğin değeri" yok dedik hep. Kızlar pijlerle takılıyor diye. Şimdi herkes pij oldu, hanım kızlara bakan Yok
Sorun ikisinde oluyor genelde😅 , her erkek de yapmiyor öyle , kadinlarin da sucu var
Kaldı kalmaz olur mu. Öyle yapanların zaten kendisine saygısı yok en başta.
Ülkemizde maalesef sosyal medyanın insanlarımızı ne hale getirdiği ortada.
Ben evlenmedim ama böyle tiplerin ağır ahlak sorunu vardır
yanılıyorsun evde ıddıalı gıyınen kadınsı olan erkegı elıne alan kadın aldatılmıyor knk
Uzun zaman hayatıma aşk girmeyecek belki de hiç. Çok yorucu bir şey gibi geliyor
Hala kıymetının oldugunu dusunuyorum. Herkes bu sekılde olamaz sonucta.
Bence fazlasıyla var değer bilene denk gelmek gerekir
Elimde gelse çirkef olurum
çoğu insan iyilik güzellik kibarlıktan anlamıyor
Kıyamam, aldattılar mi seni ejje
Hayır sadece gözlem
Öyle kaliteli değerli kadın kaldı mı?
hez zaman var ve ayrıdır
Nefis terbiyesi tamamen
Ahlaksızlık
Kalmadı
Doğru
Evet doğru