Görücü usulü evlenip fizik konusunda takılan ama sonra mutlu olan var mı?

Arkadaşlar görücü usulü evlenip mutlu olan oldu mu aranızda ben görücü usulü biriyle tanıştım önce fotoğrafla sonra görmeye geldik boyu biraz kısa sakın yanlış anlamayın eleştirmek anlamında demiyorum elbette hepimizi yaratıcı yarattı hepimizin kusuru var ayrımcılık haddim değil normalde seçici biriyim görmeye gittiğimde kızın boyu biraz kısa utangaç ikimiz anlaştık aileler anlaştı eve geldiğimde biraz kafama sorular oluyor kendi açımdan fiziği kafama biraz takıldı ve sanki içimde korku oluşuyor acaba yapar mıyım bu evlilikte yoksa vaz mı geçeyim bilmiyorum normalde yanlış anlamayın değerli dostlar biraz ben manken tipinde biri arıyorum ama diyeceksiniz o zaman kendin bulsaydın haklısınız ben sosyal aktif olarak biri değilim fazla gece ya da gezmem birkaç kez yine görücü gittik yeri gelince karşı taraf beni kabul etmedi başka sorunlardan dolayı yaşım 35 oldu annem bir yandan sıkıştırıyor nereye kadar o olmuyor bu olmuyor diyeceksin o da bıktı bizden haklı çünkü yaşlılık işte ve hafta nişan hazırlığı yapacağız bilmiyorum kafam karışık şimdiden teşekkürler saygılar hepinize
Görücü usulü evlenip fizik konusunda takılan ama sonra mutlu olan var mı?