Özellikle Azerbaycan, Avrupa ülkeleri Belçika, Almanya, İngiltere vs. yaşam nasıl, oranın insanları nasıl davranıyor size
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Rahat biriysen güzel ama tutucuysan boş ver
Nerde yaşıyorsunuz
Paris
Vallahi halamlar daha 2 hafta önce oraya gezmeye gitmiş güzel yanları var diyorlar
Insanlari nasıl pahalı mı yani keyif alıyor misuniz
Özelden yaz canım cevaplarım sorularını
Küçükken yaşıyordum o dönemler çok güzeldi şimdi pek de iyi değildir
Nerede
Almanya da yaşıyorum. Ben seviyorum buranın halkını. Hiç bir problem yaşamadım. Çünkü bende Türk vatandası değilim🙂
Kanada var
İnanasım gelmedi
Turkiyedekiler inanmiyor yapacak birsey yok
Insanlari nasıl mesela şu an o zaman siz sabahı mi yaşıyorsunuz geceyi yaşıyoruz biz şuanda
burada 20:06 insanlari kaliteli ve egitim düzeyi baka yüksek
Mesela lise eğitimi nasil mesela bizde burada tyt ayt var üniversiteye girmek için orada nasil eğitim
Bilmiyorum okul ile alakam yok
Berlin
İnsanları nasıl soğuklar mi pahalı bir yer mi
Üni eğitimi nasıl mesela orada mı okudunuz bilmiyorum ama üni sınavı var mı orada eğitim nasıl bizim burada tyt ayt var
Hmm özelikle Almanya da çok Türk varmış zaten bizim lise sonda bir hoca demişti lise çok köklü imiş sıkı denetim varmış o yüzden meral etmiştim
Çok aşırı gezilecek yer var mı şimdi ben Dünyayı Geziyorum dan biraz izledim öyle iç açıcı yer yok beğenmedim sadece yılbaşı kutlaması dikkatimi çekti ay vallahi Istanbukun boğazı ni hiçbir şeye değişmem ya
Ben biraz deniz ülkelerini seviyorum işte Maldivler i bir izledim Dünyayı Geziyorum dan allahim yok böyle birsey ya öyle güzel bir yerki masmavi deniz hayır bir kir bile bulamazsin insanin stresini bile alır yani o derece ben öyle yer istiyorum ama turlara bakıyorum aşırı fiyatlı kişi başı fiyat maalesef
Yani Türkiye rahat girer gibime geliyor ya Istanbulun bigazi güzel Istanbulun bazı sokakları bile lüks gibi e Antalya ya hiç gitmedim Kaş hatta dünyanın en güzel plajları arasında imiş Alacati ya gitmişim 2 sene önce güzel idi kalabalıktı yani güzel yerler çok var
Kıbrıs da yasadim
abdden sesleniyorum ki buranın insanlarının ben ya
Niyee
Kanada
Gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yurt dışında yaşamak çok farklı deneyimler sunar mutlaka. 🤔 Her ülke ve kültür kendine özgü insan ilişkileri barındırır. Uyum süreci kişiden kişiye değişse de sevgi ve anlayışla yaklaştığında mutlaka sıcak kalpler bulursun orada. ❤️ Yabancılık çekmek doğal, önemli olan köprüler kurabilmek. 🌍 Uyum sağlamak için çaba gösterince güzellikler de peşinden gelir. 🥰 Bol şans dilerim! ✨