Babamın bu dediği çok onur kırıcı değil mi?

benim OKB temizlik takıntım var, ellerimden, insanların dokundukları yerlere dokunamıyorum, tuvaletten çıkınca elimi defalarca kez yıkıyorum temiz hissedene kadar ve bu biraz uzun sürüyor, bu takıntı küçükken ortaokuldayken abimi ma. strbsyn yaparken yakalamamla başladı ve hâlâ maalesef onunla aynı evde yaşıyoruz, o elini tuvaletten çıkınca bile sabunlamaz, onu yapınca da sabunlamıyor biliyorum, her yere elliyor o elleriyle 🤮🤢 aileme bunu o zaman anlatamamıştım ve bu takıntı oluştu bende, şimdi de annemle sürekli bu durumdan dolayı kavga ediyoruz, kendisi beni zaten hiç sevmedi, istenmeyen çocuğum o ayrı konu da, ne zaman tuvaletten çıksam hemen arkama gelip söylenmeye başlıyor, kimseyi engellemiyorum biri gelip geçmek istese geçiyorum hemen zaten ama onun da eline koz geçti, bana saldıracak laf söyleyecek bir şey, geçen babamla konuşurlarken duydum, babam, napıcaz çare yok bunu böyle dosta düşmana karşı idare edeceğiz artık, dedi, 25, üniversite okumadım ama bu zamana kadar bi işe girmek için çok çabaladım, bazılarını ben yapamadım bazılarına babam engel oldu göndermedi ve böyle kepaze gibi yaşayan biri oldum, bi de bunu duyunca kendimi o kadar kötü ve rezil hissettim ki, bi de babam geçenlerde ameliyat oldu, ona tek bakan ilgilenen bendim ama o beni yük gibi elalem ne der korkusuyla bakıyormuş 😭😭😭 bi an önce bi işe girip defolacağım, biraz birikim yapıp bi daha da yüzlerine bakmayacağım
Babamın bu dediği çok onur kırıcı değil mi?