benim OKB temizlik takıntım var, ellerimden, insanların dokundukları yerlere dokunamıyorum, tuvaletten çıkınca elimi defalarca kez yıkıyorum temiz hissedene kadar ve bu biraz uzun sürüyor, bu takıntı küçükken ortaokuldayken abimi ma. strbsyn yaparken yakalamamla başladı ve hâlâ maalesef onunla aynı evde yaşıyoruz, o elini tuvaletten çıkınca bile sabunlamaz, onu yapınca da sabunlamıyor biliyorum, her yere elliyor o elleriyle 🤮🤢 aileme bunu o zaman anlatamamıştım ve bu takıntı oluştu bende, şimdi de annemle sürekli bu durumdan dolayı kavga ediyoruz, kendisi beni zaten hiç sevmedi, istenmeyen çocuğum o ayrı konu da, ne zaman tuvaletten çıksam hemen arkama gelip söylenmeye başlıyor, kimseyi engellemiyorum biri gelip geçmek istese geçiyorum hemen zaten ama onun da eline koz geçti, bana saldıracak laf söyleyecek bir şey, geçen babamla konuşurlarken duydum, babam, napıcaz çare yok bunu böyle dosta düşmana karşı idare edeceğiz artık, dedi, 25, üniversite okumadım ama bu zamana kadar bi işe girmek için çok çabaladım, bazılarını ben yapamadım bazılarına babam engel oldu göndermedi ve böyle kepaze gibi yaşayan biri oldum, bi de bunu duyunca kendimi o kadar kötü ve rezil hissettim ki, bi de babam geçenlerde ameliyat oldu, ona tek bakan ilgilenen bendim ama o beni yük gibi elalem ne der korkusuyla bakıyormuş 😭😭😭 bi an önce bi işe girip defolacağım, biraz birikim yapıp bi daha da yüzlerine bakmayacağım
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, babanın bu sözlerinin seni ne kadar incittiğini ve değersiz hissettirdiğini çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu durum ve aile içindeki hislerin gerçekten çok zorlayıcı. Kimse yük gibi görülmeyi hak etmez. Kendini bu kadar kötü hissetmen çok doğal. Kendi ayaklarının üzerinde durma ve yeni bir başlangıç yapma isteğin çok değerli. 🦋 İçindeki bu gücü asla küçümseme. 💪 Sen değerlisin, unutma. 💖
Sen değer ver üstüne düş güzel bak o sana böyle desin, defoluo gitsem bi daha yüzlerine bakmasam hayırsız evlat olurum o zamanda demi
Canım, kendi iyiliğin ve huzurun için adımlar atman seni hayırsız yapmaz ki. Sen değerlisin, unutma. 💖🌸