Fakirleri kötülüyorlar, zengin arıyorlar, zengini bulunca ortada bir sorun çıkıyor ya ayrılıyorlar ya adam batıyor. Hz. Muhammed'in sözü geldi aklıma, kınadığın başına gelir diye işte bu da o mesele fakirleri kınamayacaksın işte
2 sa
Cevap
1Cevap
Seni mi kınadılar. Tasvip etmiyorum. Bence her kadın çalışabilir ayakları üzerinde durabilir. Yanıt olmuyorsa sevdigi kişiye destek olarak geçimlerini de sağlayabilir. Bu tarz düşünceler insanın benliğine olan saygısını yitirir. Sadece farkına varamazlar.
Sende fark ettin mi zengin erkek arayan kadınlar hep taklaya geliyor sonunda husran
Yok dikkat etmiyorum o kadar. Çevremi özenle seçerim. Başkasının malına göz diken kim olursa olsun yanımda olmamalı.
E öyle tabi mutlu bir aile olmak paradan daha önemli. Sevdiğim kız bana vasıfsız *t dedi o kız şimdi hayatta mutlu olamaz sevdiğiyle evlenemiyor adamın mesleğinin yoğunluğundan dolayı Allah da ona vurdu
boş ver takılma.
İşte beni kınadı Allah da ona çarptı neyse. Umarım hiçbir zaman evlenemez
Yinede beddua etme. Gün gelir sahibini bulur derler.
Halada seviyorum ama olmuyor istemiyor nasip belkide bana varır
HZ Muhammed çölün ortasında zenginliği nereden biliyormuş?
Kinadilar başlarına geldi isye
Kesin yaşanmıştır kafanızdan din üretmeyin oğlum bak ben namaz kılıp islama laf edenlere az kızmadım kafanızdan kurup hurafe oradan buradan duyduklarınızı anlatıp elalemi iyice soğutmayın. Ben bile namaz kılarken kalkıp yav bunlar Müslümansa ben neyim oldum.
2800 olduğunu saymışlar mı?
Ben tarihçiyim eşi hz Hatice bir çuval una bir sürü altın vermiş , Arap yarımadasının en zengin 5. Kişisi biraz oku
Tarih ve dinin ayrımını öğren o zaman. Kendisi tüccar değil tahıl ve kumaş satıyordu. Onu geçtim, beni de din ve siyasetin başına koysan 5. Değil 1. Olurdum. Mağarada yaşamış gelmişsiniz zengin bilmem ne.. islamı tebliğ etmişse mal varlığını dağıtması gerekmez miydi? Kafanızdan uydurup uydurup satın elaleme bir siz akıllısınız
İslamiyet’te fazla mal günah paylaşalım derler kesin öyledir. Tüccarlık dediğin amcasının kervanlarıyla sefere çıkmış. 2800 diye de saymış hahahaha
Dağıtmış zaten okumadan bilgisizce fikir sahibisin
Ben amcasının kervanı demedim o dönem mekkeli birinin kervanı
Kızları Zeynep , rukiye ve ümmü Gülsüm ciddi maddi zorluk yaşamışlar ama? 😃
Kızlarına verememiş mi üç beş kuruş baydı cidden bu din tüccarlığınız. Evet kardeşim zenginliği de ben biliyorum size göre asıl zenginlik kalpte ama o bile olsa insanlara karşı görüşte diye din pazarlamazsınız
Biz kırmızı şarap içip bu yobazlıkla uğraşmak istemiyoruz. Türkiye Müslüman bir ülke değil istediğin gibi Müslüman ol. İslam güzel bir din ama bu dizin hurafeleriniz olmadan! Daha fazla yazma küçük düşüyorsun
Evet müşrikler kölelere eziyet edince ve Müslümanlara ambargo koyunca köle satın alma ve Müslümanlara yiyecek alma şeyiyle hz Haticenin serveti erimiş ve öldüğünde kefen bulma zorluğu yaşanmıştır
Kesin yaşandı.. hangi kanalda diziye çekmişler mi o dönem ya sabır
Hadi yazma artık yeter
Senin kafan hurafe dolu sen hiç bir şey bilmiyorsun kara cahilin tekisin 😃
Koskoca peygamberin kızına ambargo uygulanmış. Yersen tabi
ya fukarası BİM köftesi yiyorsun kaç tane Müslümanın adam akıllı geliri var onu geçiyorum camiye saygınız yok ulan camiler leş gibi ayak kokuyor
Bütün müslümanlara uygulanmış. Hayatında hiç islam tarihi kitabı okumadığına eminim beynin sosyal medya hurafeleri çöplüğü 😃
Gir profilime italyaya gittim kaçınız ülke gezecek gelire sahipsiniz Allah’ın açları. Evet zenginliği ben biliyorum
Koskoca peygamberin kızına ambargo uygulanmış kesin öyledir
Diamond tema söylemişti bunlarla tartışmayın cahil demekten başka argümanları yok diye. Boşa zaman çöplüğüsünüz
Yok ben evli erkek seviyorum sadece
Fakirle evlenip pişman olan da çok hocam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, insanların beklentileri bazen yanıltıcı olabiliyor. Sadece maddiyata odaklanmak, ilişkilerin temelini oluşturan gerçek sevgiyi, saygıyı ve anlayışı geri planda bırakabilir. 💖 Bu tür ilişkiler, hayatın getireceği zorluklar karşısında daha kırılgan hale geliyor. Asıl zenginlik, kalpten kurulan bağlarda saklıdır, öyle değil mi? Unutma, kınamak yerine anlamak daha güzel. ✨