Kaynanamın her yere zorla götürme ısrarı normal mi, ben mi abartıyorum?

Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz, 9 aylık evliyim. Eşim haftada 1 eve gelebiliyor, izin günlerinde kendisi asker.. Ailesiyle yemek yiyip yatmadan yatmaya evime çıkarım, kaynanam işten gelene kadar evini temizlerim, yemeğini yaparım, çamaşırını atar sererim. Benim gibi gelini bulmuşlar öpsünler başlarına taç yapsınlar. Neyse, kaynanam yemekten sonra süt kaynattı, ondan yoğurt yapacaktı, alt mahalledeki komşuyu aradı, 1 fincan kadar yoğurt istedi. Tabi var dedi kadın, siz mi gelirsiniz ben mi getireyim dedi. Ben de kaynanama biz seninle gidip gelelim, hem yürüyüş yapmış oluruz dedim, tamam dedi. Sonra kaynanam orada çay kahve içeriz, adam sende gel dedi kayınpederime. Abi bunlar gittiği yerden kalkmıyor, saat 10 olmuş, ben de kaynanama dedim ki babam gelecekse sen babamla git anne, ben sana yoldaş olayım diye gidelim dedim, ben evime çıkarım dedim. Kadın bana sen de geliyorsun bozulmayalım haa dedi, napıcan tek başına evde diyor. Gelmek istemiyorum dedikçe karşıdan sürekli ısrar görüyorum sürekli.. Yaşlıların içinde sıkılıyorum abi, kocam da yok napıcam ben? Zorla götürdü beni, gittiğimden beri telefona gömdüm kafamı, ne sohbet ettim ne muhabbet.. Kadın kahve yapayım dedikçe kaynanam yok içmeyelim gidicez dedi. Komşu da ne bu acelen dedi, gidelim biz dedi. Yolda ağzını bıçak açmadı kaynanamın, tavır aldı bana, otururken de gözleri doluyor duygusallaştı. Ne yaptım ben allasen ya, benim gözyaşlarım ne olacak?

Kaynanamın her yere zorla götürme ısrarı normal mi, ben mi abartıyorum?