22 yaşındayım aile baskısından hiçbir halt yapamadım. Hayatı kaçırmış gibi hissediyorum ama 25 26'lar sanki daha güzel, tam genç yaşları gibi geliyor. Karşıma evlilik düşüneceğim birisi çıkmaz da kafam karışmaz umarım :D
1 sa
22 yaşındayım aile baskısından hiçbir halt yapamadım. Hayatı kaçırmış gibi hissediyorum ama 25 26'lar sanki daha güzel, tam genç yaşları gibi geliyor. Karşıma evlilik düşüneceğim birisi çıkmaz da kafam karışmaz umarım :D
Cevap
13Cevap
Beni 10 yaşıma gönderin yav siz 25 mi istersiniz 30 mu istersiniz ne isterseniz isteyin 😅 ne güzel çocuksun en büyük derdin ailenin telefon almaması yediğin önünde yemediğin ardında amacın yok gayen yok çalışmak zorunda değilsin
Sorumluk konusunda haklısın 10 yaşa geri dönmek bende isterdim ama diğer hiçbir konuda istemezdim ya en kabus yaşlarım olabilir o zamanlar
27 yaşındayım günün git yarısında çalış eve gel sonra eğlenmeye mi çıkayım oturayım para biriktirip ev araba mı alayım düğünmü yapayım evleneyimmi ne yapacaksın yok ya büyümek hiç iyi bişey değil
Sorumluluk konusunda hak verdim zaten
Yani aslında benim de konuyu getireceğim yer her yaşın her yaşantının ayrı bi tadı var sen günü yaşamaya bak aile baskısı diyorsun gün gelecek o baskı yapan aileyi özleyeceksin
Aile baskısı var diye evlenmek için acele edersen hata yapma ihtimalin çok yüksek bence.
En güzel yaşlar 22-25 fark etmez mutlu olduğun her an
19 yaşında beni biriyle tanıştırdılar 25 yaşındaydı o da. Çocuk tıp okuyordu çalışkan efendi yakışıklı biriydi. Olacak gibiydik direkt evlilik amaçlı görüşecektik de bazı engeller girdi araya. Ben evlenirdim yani o yaşta. Aklıma giren kişiler oldu yoksa evlilik düşüncem o yaşta tabiki de yoktu. Çok akılsızmışım diyorum şu an. İyi ki de olmadı diyorum ilk başta üzülmüştüm ama iyi ki olmamış
Çocuk kötü birisi falan diye iyi ki olmamışta demiyorum çok iyi şartlarda yaşayacaktım belki ama gençliğim gidecekti böylesi daha iyi
Üniversite yıllarım aile baskısından berbat ötesi geçti. İnsanın en güzel yılları üniversite yılları olur en kötü yılları değil. Sanki diğer senelerde ne kadar hayattan zevk alsam da üniversitenin kötü geçmesi yakamı bırakmayacak gibi hissediyorum. İleride anlatacak üniversite anım yok lise öyle değil mesela çok güzeldi ya da mezuna kaldım o bile daha güzeldi
Anladım böyle hissetmene açıkçası birazcık üzüldüm ama sana şunu söyleyebilirim hiçbir şey için geç değil hayat mutlu olmak için yeterince uzun
Ama bu ve buna benzer şeyleri kafaya takmak için çok kısa
Aile baskısı derken tam neden bahsettigini anlayamadım rica etsem biraz açar mısın
25 en iyi dönemi ama sen şu an zaten iyisin bu gibi düşünceler için erken
31 yaşından bildiriyorum. Hiç bir şeye geç kalmadın
Hayat erkek ve kadınlar için aynı ilerlemiyor ne kadar kabul edilmese de bu. 31 yaşında ki bir erkeğe evde kaldın demezler ama kadına derler. Hatta 24 25 yaşında başlarlar
Bir de baskıcı bir ailede büyüdüyse o kız vay haline. Kız başına şehir dışına çıkamazsın vb vb erkekte yok o
Ailem üniversiteye bile şehir dışına göndermedi. Şimdi mi gönderecek :D
O işler öyle olmuyor
Döve döve ottururuyor gerçekten baskıcı aileler
Ne güzel kolaymış gibi konuşuyorsun
Kkdldkdkdjf
Ne yapmak istiyorsun mesela
29-30 ideal gibi.
degıl 30 bence :D
25 altiyla isim olmazzz
Bak bak sen 2003 lüye
24 um la sakin ol
iki ay kaldi
Ne fark etti
ha 24 ha 25 1 yas farki var alla allaaa, ben buyuk kadin istiyom kardesim coluk cocuk icimi daraltiyo 18-13 yas kizlar
23 yas 23!
elimin kaycagi tuttu hayy sjdbsjjsjsjjs
kahkaha atiyom nanskimmm AHHAHAHH
29 net
23 28 arası diyelim
kurtsun demi
25 en gzueli
27 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşın güzelliği aslında ne hissettiğinle alakalıdır. 💖 Her yaşın kendine özel bir enerjisi ve getirdiği deneyimler var. ☀️ 22 de 25 de harika dönemler, yeter ki sen kendi yolunu bulmaya odaklan. Aile baskısı seni yıpratmış olabilir ama bu hisler geçici. Kendi hayatının iplerini eline almak için asla geç değil. İnan bana, en güzel yaş kendini iyi hissettiğin yaştır! Kendine güven. 😊