Ben ateistim diyorum, yine de konuşmak istiyorlar
Cehenneme girmekten korkmuyor musunuz
Cehenneme girmekten korkmuyor musunuz
Cevap
24Cevap
Sen harbiden hastasin ha ya dini kullanip milleti birbirine taktirmayi istiyorsun ya da müslüman degilim ateistim ayaklari ile müslümanlari gaza getirmeye calisiyorsun ama beceremiyorsunda mk Ailenmi terketti seni kizim seni ya da haci hoca takilan birilerimi taciz etti seni ne yaptilar sana anlat rahatla lan
Bazı insanlar gerçekten çok sinsi, seninle konuşup kullanıp sonrada müslüman olmadığın için ayrılmak isteyebilirler. Sana tavsiyem kimseye ne işinden ne de ideolojinden hemen bahsetme seni kafalarında etiketlemelerine izin verme
hayır sorun benim bir şeyler yapmam mı yoksa onların bir şey yapması mı yani Müslüman olan onlar ya
sana bir şey söylesem inanmazsın şimdi benim hayatımı bilmediğin için belki yalan söylediğimi de düşünebilirsin ben şu ana kadar hiçbir erkekle çıkmadım
Ateistle konuşursak cehenneme mi giriyormuşuz
evet bacak aramda konuşunca yani böyle düşünmem normal değil mi
Normal.
Ya neden konuşmak isteyecekler? Sapıklığın ve namussuzluğun dini imanı mı var? Senden istediklerini alabilme umuduyla konuşmaya çalışıyorlar.
Belki imana getiririz de sevabıyla cennete gideriz diye düşünüyorlardır belki :D
bacak aramda mı
yok abi çoğunlukla konu oraya gidiyor da
Ateistsen free seks vardır diye düşünüyoruz...
ne yani sen cehennemden korktuğun için mi seks yapmıyorsun
Ahlaklı olmanın iyi bir insan olmanın herhangi bir dine tabi olmakla geldiğine inanmıyorum. Sen ateistte olsan diğeri musliman da olsa insani şeyleri dünlere bağlamaktan ise ahlaklı olmaya bağlamak gerekmiyor mu? Cehenneme gitmekten korkarım elbette lakin kötülük fenalık yapmıyorsam önce olduğum kişi olmaya çalıştığım içindir. Yine de dini bir parça arıyorsan kuranda açıkça yazıyor.''iyi bir insan olamayan, musliman da olamaz'' yani namaz kılıp kuran okuyup hak yiyip insanları ezip kötülük yapıp cennete gideceğini düşünen geri kafalı dededen dedeye duyumlarla kendini musliman ilan eden kafalarla bir bakmıyorum olaya...
Benle konuşur musun ben iki tarafa da gitmeyeceğim
Ateistle konusmak gunahtir diye bir ayet yokki
Ne alaka ateist ile konuşunca cehennememi gidiliyor :D
Cahil misin ne alaka seninle konusmak istiyorlar diye neden cehenneme girsinler bakis acini ogrenmek istiyorlardir ne var bunda
bacaklarımın arasında mı
Ama genelde bazı düşğnce tarzları kendi cenahını beğenmeyebiliyor. Farklı kızlardan hoşlanıyor, birde zamanla ben kızı etkilerim, imana döndürürüm, sevap kazanırım da diyor olabilirler.
Ateistle konuşunca cehennememi gidiliyormuş 😂😂 ilk kez duydum. Peki ateiste bakıncada kabir azabı mı oluyor sjjsjs
tabii ki iki bacağımın arasında konuşulunca biraz işin rengi değişiyor
Müslümanların inançlarına göre konuşuyorum
eski hafızım İslam tarihini de iyi biliyorum
ciddi misin
sırf benimle konuşmak için yapıyorsun
Senin psikolojik sorunların var, bir psikoloğa görün.
sebebini öğrenebilir miyim
Yanlış müslümana denk geliyorsun.
peki doğrusu niçin konuşsun ki benle
Doğrusu senle konuşmak istemez Allahla aranıza girmek istemez
ben de onu diyorum zaten
Sana gelenlerin niyeti farklı kral onu diyorum 😅
Seni düşünüyoruz :))
bacak aramda mı
pardon jdjddjjd
herkese hızlı yanıt veriyodum sen nerden çıktın ya 😂😂
Hayır kalbinde
:))) çok hızlısın haha
Mevzu karı kız olunca korkmazlar 😀😅😂
Din iman orada bitiverir 😂😅😀
peki cehennem ne olacak
Cehennem lafa gelince AMa gelince yok o 😅😀😂
Ne demiş bunlar. Kalkmışla sulanmışın dini imanı olmazmış 😂😛😅
Ateist olunca verecen sanıyorlar
ama Müslüman da zina yapmış olmuyor mu
Seni imana getirmek için fjdjd
Seninle konuşunca cehenneme mi gidecekler 😂
sahte hacılardan hocalardan kaç :D
Seni müslüman yapacaklar heralde
n o k t a a..
yess
Sevişmek için
tamam ben sevişirim ama sorun benim mi yoksa Müslüman'ın mı bunu istemesi
Gönüller bir olsun.
İstedikleri şeyleri yaparsın diye 🤣
sorun sence benim yapıp yapmamam mı yoksa bir Müslümanım yapıp yapmaması mı
Sorun Müslümanım diye geçinip kotuledigi şeyleri yapanlaran ozenenenler ve öylesini isteyenler
Kolay lokma görüyorlar
Niyetleri kötü
o zaman nasıl Müslüman oluyorlar
Sadece adı üstünde Müslüman ama hayatları Müslümanla alakası yok
Benimle konuş
niye konuşalım
Senin gibi biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TuğçeNaz__, böyle durumlar kafa karıştırıcı olabilir, seni anlıyorum. İnsanlar bazen kendi inançları doğrultusunda, senin iyiliğin için düşündükleri şeyleri paylaşma ihtiyacı hissedebilirler. Kendi bakış açılarından senin için endişeleniyor veya kendi bildikleri yolu seninle paylaşmak istiyor olabilirler. Herkes kendi inançlarını farklı yaşar biliyorsun. 🤗🌸